To Τerracan ανοίγει το… δρόμο στη Hyundai
Προτού καλά καλά στεγνώσει η μπογιά στα ολοκαίνουρια εκτός δρόμου Santa Fe, η Hyundai έχει ήδη καταστρώσει το σχέδιό της για κάτι μεγαλύτερο, όπως το Τerracan.
Προτού καλά καλά στεγνώσει η μπογιά στα ολοκαίνουρια εκτός δρόμου Santa Fe, η Hyundai έχει ήδη καταστρώσει το σχέδιό της για κάτι μεγαλύτερο, όπως το Τerracan.
Mε στόχο τους αγοραστές των Mitsubishi Shogun και Toyota Land Cruiser, το τετρακίνητο της Hyundai, με ανεξάρτητο πλαίσιο, κιβώτιο μετάδοσης με υποδιπλασιασμό και προστατευτική ποδιά κάτω από το αμάξωμα, δείχνει να τα πηγαίνει καλά στη… λάσπη.
Εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 3.500κ.εκ., ενώ στα σχέδια της εταιρείας προβλέπονται και υπερτροφοδοτούμενοι diesel 2.500 και 2.900κ.εκ., με ισχυρά αποθέματα ροπής, σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων περιλαμβάνονται ηλεκτρικά παράθυρα και ηλιοροφή, air condition, ABS και αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού.
Στην ευρωπαϊκή αγορά το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο μόνο με πέντε θέσεις, ενώ σε άλλες αγορές θα κυκλοφορήσει και επταθέσιο. Η τιμή του υπολογίζεται στις 20.000 στερλίνες (περίπου 11.000.000 δραχμές) και αναμένεται στην Ευρώπη στο τέλος του χρόνου.
Πηγή: Auto Express
auto.in.gr
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
