Η Cadillac ανακαλύπτει το… diesel στην Ευρώπη
“Θύμα” της τάσης που θέλει τους Ευρωπαίους να προτιμούν ολοένα και περισσότερο μοντέλα με κινητήρες diesel φαίνεται ότι πέφτει και η Cadillac. Η αμερικανική φίρμα, για την οποία η General Motors Ευρώπης έχει σημαντικές φιλοδοξίες, ευελπιστεί ότι στο άμεσο μέλλον θα κάνει αισθητή την παρουσία της στη γηραιά ήπειρο, προσθέτοντας στην γκάμα της μια έκδοση […]
“Θύμα” της τάσης που θέλει τους Ευρωπαίους να προτιμούν ολοένα και περισσότερο μοντέλα με κινητήρες diesel φαίνεται ότι πέφτει και η Cadillac.
Η αμερικανική φίρμα, για την οποία η General Motors Ευρώπης έχει σημαντικές φιλοδοξίες, ευελπιστεί ότι στο άμεσο μέλλον θα κάνει αισθητή την παρουσία της στη γηραιά ήπειρο, προσθέτοντας στην γκάμα της μια έκδοση της CTS με πετρελαιοκινητήρα.
Τολμώντας μια πρόβλεψη για τη χωρητικότητα του μοτέρ που θα κινεί την CTS diesel, ως επικρατέστερος φαντάζει ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας άμεσου ψεκασμού 2,5 λίτρων της Opel με απόδοση 150 ίππους.
Ωστόσο, ο ισχυρότερος V6 τρίλιτρος common rail κινητήρας της GM ισχύος 176 ίππων φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο στο χαρακτήρα και στο στιλ του πολυτελούς τετράθυρου μοντέλου.
Πηγή: AUTOMEDIA
auto.in.gr
- Η νέα πρόκληση της AI: Ποιος καθορίζει τα όρια της ελευθερίας του λόγου στα chatbots;
- Καλύπτοντας το επικίνδυνο χάσμα της Ευρώπης στον τομέα των πυραύλων
- Ο Jeff Mills παρουσιάζει το Tomorrow Comes the Harvest
- Αίγιο: «Είμαι αθώος, δεν μπορώ να πενθήσω» – Τι λέει μέσα από τη φυλακή ο 65χρονος Ιταλός
- Αρκάς: «Παράδεισος» για τους αδειούχους, «κόλαση» για τους εργαζόμενους
- Οδηγός για τον νέο εξωδικαστικό μηχανισμό: Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα
- Οι μεγαλύτεροι μύθοι για τη γυμναστική
- Συνταγματική αναθεώρηση: Το απόγευμα η ψηφοφορία στη Βουλή – Τα επίμαχα άρθρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442