Formula 1: Μέτρα για θεαματικότερα Grand Prix ζητά ο N.Lauda
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Niki Lauda, μιλώντας στο περιθώριο της εκδήλωσης Autosport International 2001, δεν παρέλειψε για μία ακόμη φορά να κάνει τις παρατηρήσεις του για την πορεία της Formula 1. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ναι μεν ο δρόμος που ακολουθείται είναι ο σωστός, αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί η ποιότητα του θεάματος, προκειμένου το ενδιαφέρον των εκατομμυρίων φίλων του σπορ να παραμείνει αμείωτο.
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Niki Lauda, μιλώντας στο περιθώριο της εκδήλωσης Autosport International 2001, δεν παρέλειψε για μία ακόμη φορά να κάνει τις παρατηρήσεις του για την πορεία της Formula 1. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ναι μεν ο δρόμος που ακολουθείται είναι ο σωστός, αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί η ποιότητα του θεάματος, προκειμένου το ενδιαφέρον των εκατομμυρίων φίλων του σπορ να παραμείνει αμείωτο.
Η Formula 1 κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και όλο και περισσότεροι άνθρωποι την παρακολουθούν, αλλά η FIA θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι οι αγώνες θα έχουν ενδιαφέρον. Εάν είναι βαρετοί, το ενδιαφέρον του κόσμου θα μειωθεί και πάλι. Οι βαρετοί αγώνες θα είναι στο μέλλον το μεγάλο πρόβλημα για τη Formula 1. Χρειάζονται περισσότερα προσπεράσματα, καθώς αυτό θέλουν να παρακολουθήσουν οι θεατές δήλωσε ο Αυστριακός.
Δεν παρέλειψε επίσης να εκφράσει τη γνώμη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Michael Schumacher, με τον οποίο πλέον βρίσκονται στην ίδια θέση του Hall of Fame της F1, αφού και οι δύο έχουν κερδίσει από τρία πρωταθλήματα ο καθένας.
Αυτός και η Ferrari έκαναν τέλεια δουλειά πέρυσι. Ο Schumacher, βεβαίως, μπορεί να συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο πολλά στοιχεία. Ρισκάρει την κατάλληλη ώρα και ήταν ο ταχύτερος τα τελευταία χρόνια. Αν και ο Hakkinen είναι καλός, θα έλεγα ότι ο Schumacher είναι ο καλύτερος οδηγός -ειδικά στη βροχή υπογράμμισε ο Niki Lauda.
Ο Αυστριακός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής συμμετείχε στο Autosport International 2001, αναπτύσσοντας σε σχετική ομιλία τις σκέψεις του για τον παράγοντα ασφάλεια στους αγώνες αυτοκινήτου μαζί με το γιατρό της Formula 1, Sid Watkins. Στην ομιλία του ανέφερε ότι η ασφάλεια στην F1 είναι πλέον έτη φωτός μπροστά σε σχέση με την εποχή του, στις αρχές της δεκαετίας του 70.
Στην εποχή μου, ένας ή δύο οδηγοί έχαναν τη ζωή τους κάθε χρόνο. Τώρα, οι οικογένειες μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, γνωρίζοντας ότι σε περίπτωση ατυχήματος δεν θα δουν αίματα. Τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά από ό,τι ήταν στο παρελθόν κατέληξε ο Niki Lauda.
auto.in.gr
- Μικρολίμανο: Ληστής εισέβαλε με μπαλτά σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών – Άρπαξε 12.000 ευρώ
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη νίκη επί του Αμαρουσίου (vid)
- Μητρόπολη Αθηνών: Ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τρομοκρατίας – Ανάρτηση Κώστα Μπακογιάννη
- Καιρός: Περαιτέρω επιδείνωση ενόψει, με καταιγίδες και πυκνά χιόνια – Το εντυπωσιακό και παράδοξο φαινόμενο
- Live streaming: Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’
- Σάνεν Ντόχερτι: Πικρή δικαστική μάχη 18 μήνες από τον θάνατο της – Η περιουσία, ο πρώην σύζυγος και η προδοσία
- Ινδονησία: Εντοπίστηκε μία σορός μετά τη συντριβή του μικρού αεροσκάφους
- ΕΕ: Βαθαίνει το μισθολογικό χάσμα – Μπορούν οι συλλογικές συμβάσεις να λειτουργήσουν ως ανάχωμα;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)

































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442