20 νέα μοντέλα τα επόμενα δύο χρόνια από την Toyota
Την παρουσίαση δέκα καινούριων μοντέλων μέσα στο 2001 και δέκα επιπλέον μέχρι το τέλος του 2002 προετοιμάζει η μεγαλύτερη ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota.
Την παρουσίαση δέκα καινούριων μοντέλων μέσα στο 2001 και δέκα επιπλέον μέχρι το τέλος του 2002 προετοιμάζει η μεγαλύτερη ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota.
Aν μετρήσει κανείς τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς θα καταλήξει σε αριθμό μεγαλύτερο του δέκα, ενώ τη νέα χρονιά ίσως παρουσιάσουμε ακόμα περισσότερα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Toyota, Kosuke Yamamoto, συμπληρώνοντας ότι το 2002 προβλέπεται να παρουσιαστούν άλλα τόσα μοντέλα.
Οι δηλώσεις του Κ.Υamamoto έρχονται να διαψεύσουν τις προβλέψεις των ειδικών αναλυτών ότι η ιαπωνική εταιρεία έχει εξαντλήσει τα περιθώρια ανανέωσης του στόλου της, μετά μάλιστα και την παρουσίαση της τελευταίας έκδοσης minivan του δημοφιλούς Vitz -γνωστού ως Yaris στην Eυρώπη- και την ανασχεδίαση των εκδόσεων της Corolla.
Η απουσία νέων προϊόντων από τις κυριότερες ανταγωνιστικές ιαπωνικές εταιρείες, όπως η Honda, αλλά κυρίως από τη Nissan, η οποία βρίσκεται σε στάδιο αναδιάρθρωσης, βοήθησε την Toyota να σταθεροποιήσει το μερίδιό της στην ιαπωνική αγορά στο 40%.
Ωστόσο, τόσο η Nissan όσο και η Honda ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι στο εγγύς μέλλον θα έχουν έτοιμες τις δικές τους προτάσεις σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες με το κύριο βάρος, κυρίως από την πλευρά της Honda, να πέφτει στα τετρακίνητα οχήματα αναψυχής και στα μικρά επιβατικά.
auto.in.gr
- Η εμπλοκή της Ελλάδας στην ένταση ΗΠΑ – Ιράν – Επισκέψεις αμερικανο – ΝΑΤΟικών σε στρατιωτικά νοσοκομεία
- Καθαρά Δευτέρα: Πώς πήρε το όνομά της και γιατί πετάμε χαρταετό
- Ελιά: Πώς ο «πράσινος χρυσός» της Ελλάδας φέρνει επενδύσεις
- Ο αληθινός Σέρπικο, ο Αλ Πατσίνο, η διαφθορά της αστυνομίας και το soundtrack του Μίκη Θεοδωράκη – Μια ιστορία από τα 70s
- Επιστρέφει η περιφερειακή λίγκα στα Βαλκάνια
- Πτολεμαΐδα: Στο χειρουργείο 17χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα
- Η αφιέρωση του Κώστα Σλούκα στον Αταμάν για τον χαμό της μητέρας του (vid)
- Ανυπολόγιστες οι ζημιές στη Λήμνο από την κακοκαιρία: Χωρίς νερό οικισμοί, αδιάβατοι δρόμοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442