Αρση της ασυλίας των Μαντέλη, Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκη και Βενιζέλου ζητά ο εισαγγελέας
Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην υπουργού Μεταφορών Τάσου Μαντέλη, του Γιάννου Παπαντωνίου, του Νίκου Χριστοδουλάκη και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ζητούν με αίτησή τους, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, οι εισαγγελικές αρχές.
25
Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην υπουργού Μεταφορών Τάσου Μαντέλη, του Γιάννου Παπαντωνίου, του Νίκου Χριστοδουλάκη και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ζητούν με αίτησή τους, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, οι εισαγγελικές αρχές.
Η υπόθεση αφορά σε μήνυση που είχαν καταθέσει συνδικαλιστές που πρόσκεινται στη ΝΔ, κατά του κ. Μαντέλη και των συναρμοδίων υπουργών, για τη διαχείριση της Ολυμπιακής Αεροπορίας από την εταιρεία Speedwing, πριν το 20% πωληθεί στην British Airways.
«Θα ζητήσω την άρση της ασυλίας μου για να πέσουν οι μάσκες. Ο ρόλος και η διαπλοκή της ΝΔ και των εγκάθετων συνδικαλιστών της θα αποκαλυφθούν» αναφέρει σε έγγραφη δήλωσή του ο Τάσος Μαντέλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- Οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία και παγκόσμια προειδοποίηση ασφαλείας για τους Αμερικανούς
- Ουγγαρία: Ο πρόεδρος Σούλιοκ παραιτείται – Υπέγραψε συνταγματική αναθεώρηση για τον τερματισμό της θητείας του
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442