Το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί ο Καραμανλής είναι η ήττα της ΝΔ, τόνισε ο Ρέππας
Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί είναι η επόμενη ήττα του κόμματός του, τόνισε την Κυριακή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας, σχολιάζοντας περιεχόμενο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ ο Κώστας Καραμανλής.
0
Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί είναι η επόμενη ήττα του κόμματός του, τόνισε την Κυριακή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας, σχολιάζοντας περιεχόμενο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ ο Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Ρέππας επισήμανε ότι ο λαός εμπιστεύεται το ΠΑΣΟΚ και απορρίπτει τα κηρύγματα της Νέας Δημοκρατίας, που αποτελούν επιστροφή στο παρελθόν.
«Ο λαός προσβλέπει στο μέλλον. Ζητά περισσότερη ανάπτυξη και ευημερία. Ζητά καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του κοινωνικού κράτους. Ζητά μεγαλύτερη ενδυνάμωση της διεθνούς θέσης της χώρας. Ζητά τον εκσυγχρονισμό του τόπου. Ζητά τη διαρκή ανανέωση και αλλαγή της πολιτικής ζωής. Αυτά τα εγγυώνται ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ» είπε ο υπουργός Τύπου.
Απαντώντας στον κ. Ρέππα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ρουσόπουλος, δήλωσε: «Φαίνεται πως για τον κ. Ρέππα όλος ο κόσμος είναι ο μικρόκοσμος που εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνησή του».
«Η υπό προθεσμία κυβέρνησή του καταρρέει, όσο και αν προσπαθεί να την αναδομήσει με φθαρμένα και ξαναχρησιμοποιημένα υλικά. Ο κ. Σημίτης και η κουρασμένη κυβέρνησή του δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε άλλο παρά περισσότερη αλαζονεία και πιο πολλή αυταρχικότητα» πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Τροχαίο στα Ιωάννινα: Αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και το ένα… σκαρφάλωσε πάνω στο άλλο – Δείτε εικόνες
- «Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Γιαμπουσέλε»
- Ρούτε: «Απολύτως απαραίτητη» η νέα επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ρωσία: Ουκρανικές επιθέσεις drones προκάλεσαν έναν θάνατο και ζημιές σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις
- «Τρέλα» για την Αργεντινή: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ (vids)
- Επτά παρεμβάσεις από Ανδρουλάκη για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας
- Μετά τους σεισμούς: Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θέλει να ξανανοίξει το αεροδρόμιο του Καράκας «το συντομότερο»
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442