
Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης
Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε πάρκινγκ του αεροδρομίου Μπαράχας της Μαδρίτης. Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα από την οργάνωση ETA.
38
Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε πάρκινγκ του αεροδρομίου Μπαράχας της Μαδρίτης. Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα από την οργάνωση ETA.
Η έκρηξη σημειώθηκε, όταν λίγο μετά τις 8 το πρωί (τοπική ώρα) εξερράγη ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του αεροδρομίου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχουν θύματα.
Σύμφωνα με το Reuters, λίγη ώρα πριν από την έκρηξη, άγνωστος τηλεφώνησε στο αεροδρόμιο και ειδοποίησε για την ύπαρξη βόμβας. Η αστυνομία πρόλαβε να εκκενώσει το χώρο προτού σημειωθεί η έκρηξη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δυτική Όχθη: Ένοπλοι Ισραηλινοί έποικοι ανάγκασαν Παλαιστίνιους να ξεθάψουν τη σορό του 80χρονου πατέρα τους
- Αποθεώθηκε η αποστολή της Βαλένθια κατά την άφιξή της στην Ισπανία (vid)
- Ευρείας κλίμακας ανάπλαση πεζοδρομίων στο Δήμο Χαλανδρίου
- Κρήτη: Αδιαμφισβήτητη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού σπάζοντας κάθε ρεκόρ
- Θεσσαλονίκη: Πήγαν να ληστέψουν ψιλικατζίδικο αλλά το έβαλαν στα πόδια – Η αντίδραση του ιδιοκτήτη
- Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
