
«Η κυβέρνηση είναι υπό σκιάν» δήλωσε από το νομό Κορινθίας ο πρόεδρος της ΝΔ
Για απουσία της κυβέρνησης από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, έκανε λόγο την Παρασκευή από το νομό Κορινθίας, όπου περιοδεύει, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής.
35
Για απουσία της κυβέρνησης από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, έκανε λόγο την Παρασκευή από το νομό Κορινθίας, όπου περιοδεύει, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το χωριό Ρίζα και ενημερώθηκε για το θέμα των αποζημιώσεων των πληγέντων από τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές.
«Είναι η τρίτη φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, που επισκεπτόμαστε την περιοχή και διαπιστώνω με θλίψη ότι οι κάτοικοι εδώ πληρώνουν την ακυβερνησία και την αβουλία του πρωθυπουργού» δήλωσε ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε:
«Έναν ολόκληρο χρόνο μετά την καταστροφική φωτιά, οι αποζημιώσεις δεν έχουν ακόμα δοθεί και υπάρχουν πολλά χωριά που δεν έχουν λάβει καν τις προκαταβολές».
Δυστυχώς, κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ, «στην ευρύτερη περιοχή επιβεβαιώνεται η εικόνα που υπάρχει σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η κυβέρνηση απουσιάζει. Αυτή η κυβέρνηση είναι υπό σκιάν».
Ο κ. Καραμανλής πραγματοποιεί, από σήμερα Παρασκευή, διήμερη περιοδεία στους νομούς Κορινθίας και Αργολίδας, συνοδευόμενος από τους βουλευτές του νομού Κορινθίας, Στ. Δήμα και Αν.Παπαληγούρα
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στους δύο νομούς, ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τοπικούς παράγοντες. Το βράδυ της Παρασκευής θα παρακολουθήσει την Αντιγόνη στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Γεωργιάδης: Επιχειρεί να θολώσει τα νερά για τις διώξεις των 4 γαλάζιων βουλευτών – Στοχοποιεί εκ νέου την Κοβέσι
- ΖΟRΜΠΑΣ: Λόγια και Εικόνες – Στο μυαλό του Νίκου Καζαντζάκη μέσα από τα μάτια του Soloύp
- ΕΛΑΣ για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πρώτη φορά βλέπουμε οι ληστές να απαιτούν συγγνώμη από τα θύματά τους
- Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για την απώλεια του Επίτιμου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη – Σπυρίδωνα Τέντε
- ΟΠΕΚΕΠΕ: «Συγγνώμη» απαιτεί ο Μητσοτάκης και βλέπει «αθλιότητες» πίσω από το «γαλάζιο» σκάνδαλο