ΙΚΑ: Κρίσιμη συνάντηση γιατρών-διοίκησης
Αθήνα: Κρίσιμη είναι η σημερινή συζήτηση ανάμεσα στην πανελλήνια ομοσπονδία των γιατρών του ΙΚΑ και τη διοίκηση του Ιδρύματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 π.μ. στα γραφεία του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας, με στόχο να αναζητηθούν λύσεις στο αδιέξοδο που έχει επέλθει.
Αθήνα: Κρίσιμη είναι η σημερινή συζήτηση ανάμεσα στην πανελλήνια ομοσπονδία των γιατρών του ΙΚΑ και τη διοίκηση του Ιδρύματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 π.μ. στα γραφεία του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας, με στόχο να αναζητηθούν λύσεις στο αδιέξοδο που έχει επέλθει.
Η ομοσπονδία των γιατρών δεν συμπλέει με το σύλλογο των γιατρών Αθήνας και Πειραιά, οι οποίοι αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις, και θα προχωρήσει κανονικά στις πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες που έχει εξαγγείλει από την ερχόμενη Παρασκευή.
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Λευτέρης Αθανασόπουλος σε δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι κινητοποιήσεις που εξαγγέλθηκαν θα πραγματοποιηθούν, ενώ υποστήριξε ότι τα αιτήματα στα οποία πρέπει να δοθεί άμεση λύση είναι πρωτίστως η τακτοποίηση των 5.500 συμβασιούχων με προκήρυξη των θέσεων, καθώς και το επίδομα βιβλιοθήκης, το οποίο δεν συμπεριλήφθηκε στο νέο νομοσχέδιο για την υγεία.
Τα αποτελέσματα της σημερινής συζήτησης θα αποτελέσουν βαρόμετρο για την κρίσιμη συνάντηση που θα έχει η πανελλήνια ομοσπονδία γιατρών του ΙΚΑ την Παρασκευή με τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Βιολάντα: «Υπήρχε μυρωδιά σαν γκάζι» – Πάνω από 25 εργαζόμενοι κατέθεσαν για επίμονη οσμή πριν την έκρηξη
- Δένδιας για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Ταυτοτικό στοιχείo και απόδειξη της ιστορικής μας συνέχειας
- Μια μπάλα εμπνευσμένη από πολεμίστριες
- Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ «προστατεύει» τη Μόνα Λίζα και όχι τα θύματα του Έπσταϊν
- Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων στη Φλώρινα- Εννέα συλλήψεις
- Αντιδράσεις με τη διαφήμιση της Σερένα Γούιλιαμς με ένεση φαρμάκου κατά της παχυσαρκίας (vids)

