Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στη Σιθωνία Χαλκιδικής
Υπό έλεγχο τέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η μεγάλη πυρκαγιά στη Σιθωνία Χαλκιδικής αφού πρώτα κατέκαψε περισσότερα από 5.000 στρέμματα, σύμφωνα με τους μετριότερους υπολογισμούς. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.
Υπό έλεγχο τέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η μεγάλη πυρκαγιά στη Σιθωνία Χαλκιδικής αφού πρώτα κατέκαψε περισσότερα από 5.000 στρέμματα, σύμφωνα με τους μετριότερους υπολογισμούς. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.
Τα τέσσερα αεροσκάφη και τα δύο ελικόπτερα που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συνέχιζαν έως αργά το απόγευμα να κάνουν ρίψεις νερού, ενώ ένα ακόμη ελικόπτερο έκανε ρίψη επιβραδυντικού υγρού.
Η πυρκαγιά εξακολουθεί να καίει σε δύσβατη χαράδρα της περιοχής Αγιος Παύλος, ωστόσο, δεν εκφράζονται φόβοι για επέκταση του μετώπου. Τέλος, το μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή Λιβαδιά έχει τεθεί υπό έλεγχο. Επί τόπου βρίσκονται αρκετοί πυροσβέστες και κάτοικοι της περιοχής.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής