«Καμπάνες» εκατομμυρίων σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς
Για παραβιάσεις διαφημιστικού χρόνου το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμα 40 εκατ. δρχ. στην τηλεόραση του Alpha, 10 εκατ. στο Mega, 25 εκατ. στον ANT1 και 30 εκατ. δρχ. στο Star. Για πρώτη φορά δε επέβαλε κυρώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό.
34
Για παραβιάσεις διαφημιστικού χρόνου το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμα 40 εκατ. δρχ. στην τηλεόραση του Alpha, 10 εκατ. στο Mega, 25 εκατ. στον ANT1 και 30 εκατ. δρχ. στο Star. Για πρώτη φορά δε επέβαλε κυρώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο ύψους 4 εκατ. δρχ. στην πρωινή εκπομπή του Τέρενς Κουίκ στο ραδιόφωνο του ANT1 για διαφήμιση προϊόντων και καταστημάτων, γεγονός που για το Συμβούλιο συνιστά συγκαλυμμένη διαφήμιση και διαφήμιση χορηγού εκπομπής.
Για ραδιοσταθμούς
Κλιμάκιο του ΕΣΡ, με επικεφαλής τον πρόεδρό του Β.Λαμπρίδη, θα συγκληθεί εντός της προσεχούς εβδομάδας, προκειμένου να καταλήξει στους 27 ραδιοσταθμούς που προβλέπει ο νόμος για τη Θεσσαλονίκη, αφού και οι 66 αιτήσεις που είχαν υποβληθεί πέρασαν τον έλεγχο νομιμότητας από το υπουργείο Τύπου και ο Δημήτρης Ρέππας παρέδωσε όλους τους φακέλους στο ΕΣΡ για γνωμοδότηση.
Επίσης, την ερχόμενη Τετάρτη κλιμάκιο του ΕΣΡ, με επικεφαλής τον αναπληρωτή πρόεδρο του Συμβουλίου Σπ.Φλογαΐτη, θα συνεδριάσει για την τελική αδειοδότηση των οκτώ ραδιοσταθμών, πέραν των 20 νόμιμων, που λειτουργούν με προσωρινή άδεια στην Αττική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το «Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες» στο ακριτικό Πωγώνι και στη Δερόπολη της Αλβανίας
- Σε εξέλιξη η συνεδρίαση στην Επιτροπή Θεσμών για τις υποκλοπές – Να κληθούν Ντίλιαν, Δημητριάδης ζητά η αντιπολίτευση
- Τζέιμς Δαλαμάγκας: Ελεύθερος υπό όρους μέχρι τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών για την έκδοσή του
- Μητσοτάκης για τα F35 στην Τουρκία: Έχοντας δώσει λευκή επιταγή στις ΗΠΑ επαφίεται στην ευαισθησία των συμμάχων
- Αναβαθμίζονται οι σχολικές μονάδες του Πειραιά με εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης όλο το καλοκαίρι
- ΟΟΣΑ: Στην 4η θέση με τον υψηλότερο πληθωρισμό η Ελλάδα τον Μάιο
- «Ο Κουλιεράκης είναι στο στόχαστρο της Κόβεντρι» (pic)
- Αλέκος Αλεξανδράκης: Πόσο πωλείται η πέτρινη βίλα του ηθοποιού στη Νέα Πέραμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442