Συνέχισε να υποχωρεί η βιομηχανική παραγωγή στην ΕΕ και τον Απρίλιο
Mείωση 0,5% σημείωσε η βιομηχανική παραγωγή στην ευρωζώνη τον Απρίλιο σε σχέση με το Μάρτιο του 2001, σύμφωνα με στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη.
37
Mείωση 0,5% σημείωσε η βιομηχανική παραγωγή στην ευρωζώνη τον Απρίλιο σε σχέση με το Μάρτιο του 2001, σύμφωνα με στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη.
Στο σύνολο των 15 χωρών – μελών της ΕΕ, η βιομηχανική παραγωγή μειώθηκε κατά 0,4%.
Τα υψηλότερα ποσοστά μείωσης της βιομηχανικής παραγωγής σημειώθηκαν στη Φιλανδία με 6,6%, στην Ιταλία με 1,9% και στη Δανία με 1,4%. Για τον Απρίλιο δεν υπάρχουν στοιχεία για την Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λειτουργούν οι απαγορεύσεις των social media; Το πείραμα της Αυστραλίας δείχνει να απέτυχε
- Γερμανική Κατοχή: Ο Γολγοθάς του έθνους
- Παράλαβε ό,τι θέλεις, όποτε θέλεις…. τώρα με BOX NOW μόνο με 1€!
- Εξοχικές κατοικίες: Πού βρίσκονται τα φετινά hot spot
- Το Michael έγινε η βιογραφική ταινία με το καλύτερο «άνοιγμα» όλων των εποχών
- Έχω παιδιά: Δύσκολες οι ξένες γλώσσες
- Εργασίες αποκατάστασης στο Ηραίον του Δήμου Ανατολικής Σάμου
- Μεθυσμένος ξανά ο Γκρίλις: «Πιάστηκε» να κοιμάται σε… καρέκλα μπαρ μετά από πάρτι (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442