35

Δεν τίθεται θέμα συνεργασίας του κόμματος των Φιλελευθέρων με τη Νέα Δημοκρατία, δηλώνει ο Στέφανος Μάνος, διευκρινίζοντας ότι μετά τις εκλογές ο ίδιος και ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής συμφώνησαν να συνεχιστεί η συνεργασία τους, «στην πράξη όμως δεν έγινε τίποτα».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ημερησία το Σάββατο, ο κ. Μάνος τονίζει ότι οι Φιλελεύθεροι «θέλουν να αλλάξουν την Ελλάδα» και ότι «εάν δεν μπορούν να βρουν κοινό τόπο συνεννόησης με τα κόμματα εξουσίας -και απ ό,τι φαίνεται δεν βρίσκουν- θα συνεχίσουν τον ωραίο και δύσκολο αγώνα τους μόνοι τους».


Μάλιστα, ο κ. Μάνος σχολιάζει και τις συνέπειες που θα έχει για το κόμμα του το γεγονός αυτό. «Ας μας μαυρίσουν οι ψηφοφόροι. Δεν είναι, άλλωστε, και η πρώτη φορά που θα με μαυρίσουν».

Επίσης, ο κ. Μάνος διαψεύδει δημοσιεύματα για συνεργασία του με το κόμμα του Δημήτρη Αβραμόπουλου. «Μπορούν οι Φιλελεύθεροι, ένα κόμμα με υπεύθυνη πρόταση εξουσίας, να συνεργαστούν με το κόμμα Αβραμόπουλου, που δεν έχει κανένα στοιχείο πολιτικής πρότασης; Ας σοβαρευτούμε» δηλώνει χαρακτηριστικά.


Τέλος, ο κ. Μάνος επιτίθεται και στη ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει πείσει ότι μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα. Κατά τον ίδιο, το ΠΑΣΟΚ χάνει έδαφος στις δημοσκοπήσεις γιατί το κυβερνών κόμμα αντιμετωπίζει πρόβλημα και όχι γιατί κερδίζει η ΝΔ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr