To ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ είναι πλέον πολύ βαθύ, δήλωσε η Ντ.Μπακογιάννη
Το βασικό μήνυμα που προέκυψε από την πρόσφατη δημοσκόπηση της ΚAΠΑ - Research είναι η μείωση της δημοτικότητας του πρωθυπουργού, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας η Ντόρα Μπακογιάννη. Όπως άλλωστε επισήμανε, το ρήγμα στο κυβερνών κόμμα είναι πλέον πολύ βαθύ.
Το βασικό μήνυμα που προέκυψε από την πρόσφατη δημοσκόπηση της ΚAΠΑ – Research είναι η μείωση της δημοτικότητας του πρωθυπουργού, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας η Ντόρα Μπακογιάννη. Όπως άλλωστε επισήμανε, το ρήγμα στο κυβερνών κόμμα είναι πλέον πολύ βαθύ.
Όπως τόνισε η τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ σε πρωινή εκπομπή του Mega, η διαφορά στη δημοτικότητα του πρωθυπουργού και του προέδρου της ΝΔ είναι πολύ μικρή και αγγίζει πλέον το όριο του στατιστικού λάθους. Αναφερόμενη στη δημοτικότητα των στελεχών της ΝΔ, δήλωσε πως δεν την πείραξε το γεγονός ότι ο Γιώργος Σουφλιάς προηγείται της ίδιας, επισημαίνοντας πως είναι ευτύχημα για τη ΝΔ να έχει δύο στελέχη με αποδοχή άνω του 60%.
«Η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ στα θέματα που αφορούν την κοινωνία» σημείωσε, υπογραμμίζοντας όμως ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα πρέπει να εστιάσει την προσοχή της στο τμήμα του πληθυσμού που απορρίπτει και τα δύο μεγάλα κόμματα.
Η Ντόρα Μπακογιάννη θεωρεί ότι η αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών είναι πάντα μια πολιτική μάχη, και αποκάλυψε ότι το θέμα της ενδεχόμενης υποψηφιότητάς της για το Δήμο Αθηναίων δεν το έχει συζητήσει ακόμη με τον Κώστα Καραμανλή.
Ακόμη, υπεραμύνθηκε των «ξεκάθαρων θέσεων της ΝΔ στο ασφαλιστικό», τονίζοντας πως ο πρόεδρος του κόμματος τάχθηκε από την αρχή υπέρ της τριμερούς χρηματοδότησης, και ανέφερε πως η ΓΣΕΕ πρέπει να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου, αφού θεωρητικά ο διάλογος θα διεξαχθεί από μηδενική βάση. Τέλος, προέβλεψε πως το φθινόπωρο θα είναι μια δύσκολη περίοδος, καθώς τότε θα σημειωθούν πολλές πολιτικές εξελίξεις.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής