Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Τους 35 βαθμούς Κελσίου θα αγγίξει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο
Ένας μίνι καύσωνας θα πλήξει τη χώρα το επόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, η θερμοκρασία σε ορισμένες περιοχές θα ξεπεράσει ακόμη και τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Ένας μίνι καύσωνας θα πλήξει τη χώρα το επόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, η θερμοκρασία σε ορισμένες περιοχές θα ξεπεράσει ακόμη και τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Από αύριο θα επικρατεί ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα και θα αρχίσει η άνοδος της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι σε Ιόνιο και Αιγαίο θα πνέουν μέτριοι και η έντασή τους δεν θα ξεπεράσει τα τρία Μποφόρ.
Το Σαββατοκύριακο ο μίνι καύσωνας θα κάνει την εμφάνισή του: ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε ορισμένες περιοχές -στα πεδινά της κεντρικής και της νότιας Ελλάδας- θα φτάσει και τους 38 βαθμούς.
Πάντως, η ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες φαίνεται πως θα διατηρηθούν και τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου