Στην Αθήνα ο Γιουγκοσλάβος υπουργός Αμυνας την Τρίτη
Στην Αθήνα θα βρίσκεται από την Τρίτη έως και την Πέμπτη ο υπουργός Αμυνας της ΟΔ της Γιουγκοσλαβίας, Σλόμπονταν Κράποβιτς, ύστερα από πρόσκληση του Έλληνα ομολόγου του, Ακη Τσοχατζόπουλου.
Στην Αθήνα θα βρίσκεται από την Τρίτη έως και την Πέμπτη ο υπουργός Αμυνας της ΟΔ της Γιουγκοσλαβίας, Σλόμπονταν Κράποβιτς, ύστερα από πρόσκληση του Έλληνα ομολόγου του, Ακη Τσοχατζόπουλου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο κ. Κράποβιτς θα υπογράψει με τον κ. Τσοχατζόπουλο δύο διακρατικές συμφωνίες που θα αφορούν στη στρατιωτική συνεργασία και τη συμμετοχή Γιουγκοσλάβων στρατιωτικών αξιωματούχων σε πολυεθνικά κέντρα εκπαίδευσης και υποστήριξης ειρηνευτικών επιχειρήσεων.
Επίσης, ο Γιουγκοσλάβος υπουργός θα συζητήσει με εκπροσώπους της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας θέματα σχετικά με την προώθηση της διμερούς συνεργασίας στον τομέα της άμυνας, το πώς μπορεί να ενισχυθεί η ασφάλεια στην περιοχή των Βαλκανίων, καθώς και για τις ελληνικές πρωτοβουλίες σε ό,τι αφορά την ένταξη της ΟΔ της Γιουγκοσλαβίας στο πρόγραμμα του ΝΑΤΟ «Συνεταιρισμός για την ειρήνη».
Ο κ. Κράποβιτς θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο και θα συναντηθεί με την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών Ελισάβετ Παπαζώη. Τέλος, θα επισκεφθεί τη Βουλή, όπου θα έχει συνομιλίες με τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Αμυνας.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.