Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Εισαγγελική έρευνα για λάθη στο διαγωνισμό των εκπαιδευτικών
Προκαταρκτική έρευνα διέταξε την Τρίτη ο εισαγγελέας Εφετών Γιώργος Ζορμπάς, με αφορμή καταγγελίες εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).
Προκαταρκτική έρευνα διέταξε την Τρίτη ο εισαγγελέας Εφετών Γιώργος Ζορμπάς, με αφορμή καταγγελίες εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).
Όπως αναφέρει Η Καθημερινή την Τετάρτη, οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν ότι στους καταλόγους των επιτυχόντων και των αποτυχόντων εμφανίζονται πολλά ονόματα με τους ίδιους κωδικούς.
Ο εισαγγελέας Εφετών παρήγγειλε την έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις. Αναμένεται να εξεταστούν υπάλληλοι των νομαρχιών, του ΑΣΕΠ και του υπουργείου Παιδείας. Επίσης, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να έχει γίνει λάθος στην καταχώριση των ονομάτων στους καταλόγους.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου