Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 27o
ps. post
scriptum

Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει

Δυναμικές κινητοποιήσεις αρχίζουν δικηγόροι, τραπεζοϋπάλληλοι και καθηγητές των ΤΕΙ

Δυναμικές κινητοποιήσεις αρχίζουν δικηγόροι, τραπεζοϋπάλληλοι και καθηγητές των ΤΕΙ

Απέχουν από τα καθήκοντά τους καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας οι δικηγόροι, διαμαρτυρόμενοι για τον περιορισμό των παραστάσεών τους στη σύναψη συμβολαίων. Απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν αποφασίσει ακόμη οι καθηγητές των ΤΕΙ και οι τραπεζοϋπάλληλοι.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

56

Απέχουν από τα καθήκοντά τους καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας οι δικηγόροι, διαμαρτυρόμενοι για τον περιορισμό των παραστάσεών τους στη σύναψη συμβολαίων. Απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν αποφασίσει ακόμη οι καθηγητές των ΤΕΙ και οι τραπεζοϋπάλληλοι.

Οι δικηγόροι της Αθήνας και του Πειραιά θα συμμετάσχουν στην απεργία μόνο την Τρίτη και την Τετάρτη· επιπλέον, την Τρίτη θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή, όπου θα συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Στις 12 Μαΐου η ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει σχετικά με τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων.


Εν τω μεταξύ, τριήμερη αποχή ξεκινούν από την Τετάρτη οι καθηγητές των ΤΕΙ, οι οποίοι αντιδρούν σε ορισμένες διατάξεις που προωθεί το υπουργείο Παιδείας για την αναβάθμιση των τεχνολογικών ιδρυμάτων. Δεν αποκλείεται την ίδια ημέρα να απέχουν από τα καθήκοντά τους και οι καθηγητές των πανεπιστημίων, οι οποίοι έχουν επίσης εκφράσει τη διαφωνία τους στο εν λόγω νομοσχέδιο.


Εξάλλου, σε 48ωρη απεργία προχωρούν στις 17 και 18 Μαΐου οι τραπεζοϋπάλληλοι, διαμαρτυρόμενοι για την προωθούμενη απελευθέρωση των ωραρίων εργασίας τους. Η πρώτη ημέρα της κινητοποίησής τους συμπίπτει με την απεργία που έχει εξαγγείλει για το ασφαλιστικό η ΓΣΕΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies