
Τρεις νέες άδειες σταθερής τηλεφωνίας παραχώρησε η ΕΕΤΤ
Μετά την αδειοδότηση της εταιρείας FORTHnet από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), το βράδυ της Πέμπτης δόθηκαν ακόμη τρεις άδειες σταθερής τηλεφωνίας σε ισάριθμες επιχειρήσεις.
61
Μετά την αδειοδότηση της εταιρείας FORTHnet από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), το βράδυ της Πέμπτης δόθηκαν ακόμη τρεις άδειες σταθερής τηλεφωνίας σε ισάριθμες επιχειρήσεις.
Οι εν λόγω εταιρείες, Cosmoline, Quest Wireless και Grapes Communications, θα μπορούν με τροποποίηση της άδειάς τους να προσφέρουν υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας μέσω προεπιλογής δικτύου με τετραψήφιο κωδικό.
Η ΕΕΤΤ έχει καθορίσει τα τέλη διασύνδεσης των δικτύων σε 4,8 δρχ. (κατά το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης) για κάθε κλήση, ποσό που είναι αρκετά χαμηλότερο από τα τέλη που έχει καθορίσει ο ΟΤΕ στο κοστολόγιό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βαλαντσιούνας, Γιαμπουσέλε. Μοντέρο – Ποιες είναι οι κορυφαίες μεταγραφές στη Euroleague (pics)
- Όλυμπος: Το ουσιώδες του ελληνικού πνεύματος
- Σταύρος Γεωργίου: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος Αιγύπτιος για τη δολοφονία του ποινικολόγου
- Φορητή συσκευή μετρά σε μια ανάσα αν καίτε περισσότερα λίπη ή υδατάνθρακες
- Έκρηξη σε εργοστάσιο στα Εξαμίλια Κορίνθου: 25 ετών ο νεκρός – «Έγινε αντιληπτή σε απόσταση 25 χιλιομέτρων»
- Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 62χρονος σε δυστύχημα με αλυσοπρίονο


