Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 29o
ps. post
scriptum

Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει

Ομάδα διαχείρισης κρίσεων αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στο ΕΓ του ΠΑΣΟΚ

Ομάδα διαχείρισης κρίσεων αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στο ΕΓ του ΠΑΣΟΚ

Κρίσιμη η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ την Πέμπτη, και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τη συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, τα οποία θα αναλάβουν τη διαχείριση της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

25

Κρίσιμη η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ την Πέμπτη, και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τη συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, τα οποία θα αναλάβουν τη διαχείριση της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

Σύμφωνα με τον Τύπο, μετά τα χθεσινά αλλά και τα σημερινά σποραδικά πυρά που δέχτηκε από βουλευτές του κόμματός του, ο κ. Σημίτης θα αναζητήσει στήριξη από τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησής του. Όπως όλα δείχνουν, θα ανακοινώσει τη συγκρότηση ομάδας διαχείρισης κρίσεων με τη συμμετοχή της γνωστής «τρόικας», δηλαδή του Ακη Τσοχατζόπουλου, της Βάσως Παπανδρέου και του Κώστα Λαλιώτη, αλλά και των υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Εργασίας.


Παράλληλα, στη συνεδρίαση του ΕΓ θα οριστεί και η ημερομηνία σύγκλησης της Κεντρικής Επιτροπής, όπως έχουν ζητήσει με επιστολή τους οι «63» της εσωκομματικής αντιπολίτευσης. Η πρόσκληση διαλόγου πάντως προς τα συνδικάτα για το ασφαλιστικό θα αποσταλεί μετά τις 17 Μαΐου, ημερομηνία της νέας απεργίας, και εφόσον τα συνδικάτα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για το διάλογο.


Για το θέμα ερωτήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας ο οποίος τόνισε ότι «Δεν επιβεβαιώνω την πληροφορία για τη δημιουργία τρόικας με την ιστορική φόρτιση που έχει αυτή η λέξη. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασης του ΕΓ, γνωρίζω πως ο πρωθυπουργός θα εισηγηθεί τη δημιουργία μιας ομάδας για τη διαχείριση του ασφαλιστικού ζητήματος στο πλαίσιο του κόμματος»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies