Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη το μεσημέρι της Τετάρτης στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζεται το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σιούφα, στην οδό Β.Κωνσταντίνου 25, κοντά στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη το μεσημέρι της Τετάρτης στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζεται το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σιούφα, στην οδό Β.Κωνσταντίνου 25, κοντά στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Η έκρηξη προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΛ.ΑΣ. και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Ο μηχανισμός αποτελούνταν από τρία γκαζάκια και εξερράγη στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή, χωρίς να προκαλέσει ζημιές στο εσωτερικό του.
Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η οργάνωση «Παιδιά του Νοέμβρη» με τηλεφώνημα στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη στο γραφείο του Δημήτρη Σιούφα.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου