Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Η ατζέντα του Κύπριου προέδρου κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα
Οι πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι το βασικό θέμα της συζήτησης του Κύπριου προέδρου, Γλαύκου Κληρίδη, με τον Έλληνα ομόλογό του, Κωστή Στεφανόπουλο. Στην επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα, που ξεκινά την Τετάρτη, αναφέρθηκε ο κ. Κληρίδης σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Οι πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι το βασικό θέμα της συζήτησης του Κύπριου προέδρου, Γλαύκου Κληρίδη, με τον Έλληνα ομόλογό του, Κωστή Στεφανόπουλο. Στην επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα, που ξεκινά την Τετάρτη, αναφέρθηκε ο κ. Κληρίδης σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Η επίσκεψή μου στην Αθήνα έχει διπλό χαρακτήρα, συμβολικό και ουσιαστικό» τόνισε ο ίδιος. Θα φτάσει στην πρωτεύουσα την Τετάρτη συνοδευόμενος από τον υπουργό Εξωτερικών, Γιαννάκη Κασουλίδη, τον υφυπουργό παρά τω προέδρω, Παντελή Κούρο, και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Μιχάλη Παπαπέτρου. Η κυπριακή αντιπροσωπεία θα αναχωρήσει για τη Λευκωσία το απόγευμα της Παρασκευής.
«Οι προσπάθειες για ενίσχυση του Κυπριακού, η παρούσα φάση των εξελίξεων και τα διάφορα πιθανά σενάρια, οι απειλές της Τουρκίας, που στόχο έχουν να παρεμποδίσουν την ένταξη της Κύπρου, αποτελούν τα κύρια θέματα για τα οποία θα έχω συνομιλίες με τον κ. Στεφανόπουλο και τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Με την ευκαιρία, θα εκφράσω τις ευχαριστίες του κυπριακού λαού και προς τον πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη» τόνισε ο κ. Κληρίδης.
«Αποδίδω ιδιαίτερη σημασία στην επίσκεψη αυτή, κατά την οποία θα μου δοθεί η ευκαιρία να εκφράσω για άλλη μία φορά την ευγνωμοσύνη της Κύπρου για την αμέριστη συμπαράσταση της Ελλάδας στον αγώνα μας για δικαίωση και επανένωση του τόπου μας, και ιδιαίτερα για την ελληνική υποστήριξη σε δύο σημαντικούς πυλώνες, που τάσσονται στην υπηρεσία της επίτευξης του στόχου της δικαίωσης: την ενταξιακή πορεία της Κύπρου και την ενίσχυση της αμυντικής της θωράκισης στα πλαίσια του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου» προσέθεσε.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου