Τον τομέα Στρατηγικής και Επικοινωνίας του κόμματος αναλαμβάνει ο Μ.Λιάπης
Ρόλο στον τομέα Στρατηγικής και Επικοινωνίας στη ΝΔ αναμένεται να λάβει, σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος συναντήθηκε την Τρίτη με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστα Καραμανλή.
35
Ρόλο στον τομέα Στρατηγικής και Επικοινωνίας στη ΝΔ αναμένεται να λάβει, σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος συναντήθηκε την Τρίτη με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστα Καραμανλή.
Ωστόσο, ο κ. Λιάπης απέφυγε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις, τόνισε μόνο ότι τα κομματικά αξιώματα έχουν μικρή αξία στην κοινωνία. Αυτό που έχει σημασία, προσέθεσε, είναι η ΝΔ να πείσει το λαό να την εμπιστευτεί, ώστε να κυβερνήσει υπεύθυνα· «σε αυτή την προσπάθεια η συμβολή μου με όλες μου τις δυνάμεις είναι ασφαλώς αυτονόητη» δήλωσε.
Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι διεργασίες για την εκλογή των αιρετών μελών του Πολιτικού Συμβουλίου. Έως τώρα έγινε γνωστό ότι υποψήφιοι για τις θέσεις των κοινοβουλευτικών θα είναι οι βουλευτές Ντόρα Μπακογιάννη, Μαριέτα Γιαννάκου, Γιώργος Ορφανός και Γεράσιμος Γιακουμάτος.
Χθες ο Πέτρος Τατούλης δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για τη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία θα συνεδριάσει την Παρασκευή για να εκλέξει το γραμματέα και τα αιρετά μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Η Σίντνεϊ Σουίνι «έφαγε πόρτα» στην ταινία Ο Διάβολος Φοράει Prada 2
- UEFA Champions League: Η ημιτελική φάση έρχεται στο MEGA
- Στην Ιταλία ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον «Κήπο των Δικαίων» – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μιλάνου
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η συζήτηση για τις άρσεις ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ – Αγωνία στο Μαξίμου
- Betsson: Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση για το στοίχημα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Α1 Γυναικών: Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού, πρωταθλητής ο Αθηναϊκός
- Φρεάτια με αισθητήρες για την αποτροπή υπερχείλισης
- Νέα Ιωνία: Οδηγός απείλησε με όπλο υπαλλήλους καθαριότητας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442