Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
weather-icon 31o
ps. post
scriptum

Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν

Eς αύριον οι τελικές θέσεις για το ασφαλιστικό, δήλωσε ο Γιάννος Παπαντωνίου

Eς αύριον οι τελικές θέσεις για το ασφαλιστικό, δήλωσε ο Γιάννος Παπαντωνίου

Στην αυριανή κοινή συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Γραφείου παρέπεμψε για περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Γιάννος Παπαντωνίου, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

50

Στην αυριανή κοινή συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Γραφείου παρέπεμψε για περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Γιάννος Παπαντωνίου, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Eνημερώσαμε τον πρωθυπουργό εν όψει της αυριανής κοινής συνεδρίασης Κυβερνητικής Επιτροπής και Εκτελεστικού Γραφείου για τα πορίσματα της έκθεσης του βρετανικού οίκου (Government Αctuaryς), τις εναλλακτικές προτάσεις και σκέψεις», ώστε να είναι γόνιμη η αυριανή συνεδρίαση, τόνισε ο Γιάννος Παπαντωνίου.


Ο ΥΠΕΘΟ δεν εισήλθε σε περαιτέρω λεπτομέρειες, λέγοντας ότι την Πέμπτη «ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις» μετά τη χάραξη των βασικών αρχών της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.


Μ.Ε.


Ρέππας για ασφαλιστικό


Την προθυμία της κυβέρνησης να συζητήσει σε βάθος το Ασφαλιστικό και να επιτύχει όσο πιο σύντομα γίνεται σύνθεση απόψεων με τους κοινωνικούς εταίρους γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων την Τετάρτη.


Ο κ. Ρέππας δήλωσε ότι μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ την Πέμπτη θα ανακοινωθεί χρονοδιάγραμμα τόσο για την έναρξη του διαλόγου όσο και για το πότε θα έρθει το νομοσχέδιο προς ψήφιση στη Βουλή.


Ο υπουργός Τύπου πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός ολοκληρώνει τον κύκλο των συζητήσεων για το Ασφαλιστικό με τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε με τον υπουργό Εργασίας και τον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων καθώς και με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας.


Τελευταία ενημέρωση: 15:35

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
Cookies