Είσοδος του Ομίλου Πειραιώς στις ασφάλειες ζωής
Αθήνα: Στον ασφαλιστικό κλάδο ζωής άρχισε να δραστηριοποιείται ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς με τη νέα εταιρεία Πειραιώς Ζωής. Τα προϊόντα της ασφαλιστικής θα διατίθενται μέσα από τα 190 περίπου τραπεζικά υποκαταστήματα που διαθέτει ο όμιλος σε όλη τη χώρα.
Αθήνα: Στον ασφαλιστικό κλάδο ζωής άρχισε να δραστηριοποιείται ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς με τη νέα εταιρεία Πειραιώς Ζωής. Τα προϊόντα της ασφαλιστικής θα διατίθενται μέσα από τα 190 περίπου τραπεζικά υποκαταστήματα που διαθέτει ο όμιλος σε όλη τη χώρα.
Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Τάσος Παγώνης, η εταιρεία θα λειτουργεί με ουσιαστικές καινοτομίες στην οργάνωσή της, έτσι ώστε ο καταναλωτής σε ένα συγκεκριμένο ασφαλιστικό πακέτο να παραλαμβάνει αμέσως, επί τόπου, το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Η εταιρεία θα παρέχει το σύνολο των προϊόντων, δηλαδή: ασφαλίσεις ζωής, υγείας, ασφαλίσεις σε περίπτωση ατυχημάτων και αναπηρίας, νοσοκομειακές, καθώς και ασφαλιστικά επενδυτικά προϊόντα (Πειραιώς εφάπαξ).
Ειδικότερα το “Πειραιώς εφάπαξ”, σύμφωνα με την εταιρεία, διαφοροποιείται λόγω του τραπεζικού του χαρακτήρα από τα αντίστοιχα του ανταγωνισμού, καθώς είναι προϊόν που εκδίδει η τράπεζα και όχι η ασφαλιστική εταιρεία, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει μειωμένες επιβαρύνσεις σε ΦΚΕ, χαρτόσημο, φόρους κ.λπ.
Η διοίκηση της Πειραιώς Ζωής εκτιμά ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει κύκλο εργασιών πέντε δισεκατομμύρια δραχμές και περίπου 18.000 πελάτες.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Tρεις νεκροί και 12 τραυματίες σε επίθεση της Ουκρανίας στη Ρωσία με drones
- Είναι τα όσπρια το Το πιο υποτιμημένο superfood;
- Τραμπ: Θα «αισθανόταν καλύτερα» αν οι ΗΠΑ είχαν στα χέρια τους το υψηλά εμπλουτισμένο ουράνιο του Ιράν
- Άστατος ο καιρός την Παρασκευή: Πού θα βρέξει
- Κόβεται το σεξ; Όλο και περισσότερες influencers απαντούν «ναι» με σιγουριά
- Η Gez Z ανακάλυψε τη λύση για το στρες;
- Η Βρετανία ζει ένα déjà vu – Η κυβέρνηση των Εργατικών μετατρέπεται σε κυβέρνηση των Τόρις
- Ποιά είναι τα δεδομένα των απευθείας διαπραγματεύσεων μεταξύ Λιβάνου και Ισραήλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442