Στη χώρα μας εκπαιδεύονται τρομοκράτες του ΡΚΚ, υποστηρίζει η Milliyet
Τον ισχυρισμό ότι στην Ελλάδα εκπαιδεύονται μαχητές του κουρδικού κόμματος ΡΚΚ διατυπώνει και πάλι η τουρκική εφημερίδα Milliyet, που διατείνεται μάλιστα ότι η εκπαίδευσή τους γίνεται με την υποστήριξη της ΕΥΠ.
31
Τον ισχυρισμό ότι στην Ελλάδα εκπαιδεύονται μαχητές του κουρδικού κόμματος ΡΚΚ διατυπώνει και πάλι η τουρκική εφημερίδα Milliyet, που διατείνεται μάλιστα ότι η εκπαίδευσή τους γίνεται με την υποστήριξη της ΕΥΠ.
Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, χωρίς ωστόσο να παραθέτει συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία, «η τρομοκρατική οργάνωση, η οποία έφτασε σε σημείο διάλυσης μετά τη σύλληψη του αρχηγού του ΡΚΚ, Αμπντουλάχ Οτζαλάν, στην προσπάθειά της να ανασυνταχθεί εκπαιδεύει στο χειρισμό βομβών, κυρίως κορίτσια, σε στρατόπεδα που βρίσκονται στην Ελλάδα».
«Διαπιστώθηκε ότι οι μαχητές, που έχουν εκπαιδευτεί στο χειρισμό κάθε είδους βόμβας, περιμένουν την ευκαιρία να διεισδύσουν στην Τουρκία και να προβούν σε τρομοκρατικές ενέργειες» υποστηρίζει η Milliyet.
Έπειτα από έρευνες των μυστικών υπηρεσιών -συνεχίζει η εφημερίδα- έχουν διαπιστωθεί οι ταυτότητες των μαχητών που εκπαιδεύονται στο χειρισμό βομβών σε δύο διαφορετικά στρατόπεδα του ΡΚΚ, στο Λαύριο και σε περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 200χλμ. από την Αθήνα, με την υποστήριξη της μυστικής υπηρεσίας της Ελλάδας, ΕΥΠ.
Στο ίδιο δημοσίευμα διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι «οι μαχητές, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί, είναι έτοιμοι να διεισδύσουν στην Τουρκία για να πραγματοποιήσουν αιματηρές ενέργειες εις βάρος των στρατιωτικών, της αστυνομίας και σε τουριστικά κέντρα στην Τουρκία».
Στα στρατόπεδα του ΡΚΚ που βρίσκονται στην Ελλάδα εκπαιδεύονται επίσης στο χειρισμό βομβών και όπλων γερμανικής καταγωγής μαχητές του ΡΚΚ, όπως διατείνεται η Milliyet. Έχουν σταλεί στις συνοριακές διόδους όλες οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες περί ταυτότητας των μελών της βομβιστικής ομάδας του ΡΚΚ, που έχουν διαπιστωθεί από τις μυστικές υπηρεσίες» καταλήγει το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Βήμα βήμα η διαδικασία
- ΠΑΣΟΚ: Αθήνα και Αττική πνίγονται από το κυκλοφοριακό, αλλά η κυβέρνηση δεν γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθεί η Γραμμή 4 του Μετρό
- «Σε προφορική συμφωνία Μπαρτσελόνα και Ίντερ για τον Μπαστόνι»
- Εκκενώθηκε το Δημαρχείο Καλαμάτας στα πλαίσια άσκησης
- «Με τρυπούσαν αλλά δεν έβγαινε αίμα» – Η αφήγηση ενός από τους τελευταίους «εκκαθαριστές» του Τσερνόμπιλ
- «Ρεσάλτο» των ΗΠΑ σε τάνκερ που υπόκειται σε κυρώσεις
- Έρωτας, ζήλια και φωτιά στη «Γη της ελιάς»: Ραγδαίες εξελίξεις και ένας δεσμός στο χείλος του γκρεμού
- «Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Τέιλορ της Βαλένθια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442