Η ΝΔ θα επιμείνει για την επίλυση του προβλήματος
Η Νέα Δημοκρατία θα επιμείνει μέχρι τέλους για την αντιμετώπιση του προβλήματος, δήλωσε σήμερα, Πέμπτη, η Μαριέττα Γιαννάκου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν στη Ρηγίλλης ο πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής και οι αρμόδιοι τομεάρχες με τους απολυμένους συμβασιούχους του ΤΕΒΕ.
43
Η Νέα Δημοκρατία θα επιμείνει μέχρι τέλους για την αντιμετώπιση του προβλήματος, δήλωσε σήμερα, Πέμπτη, η Μαριέττα Γιαννάκου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν στη Ρηγίλλης ο πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής και οι αρμόδιοι τομεάρχες με τους απολυμένους συμβασιούχους του ΤΕΒΕ.
«Η υπόθεση αυτή δείχνει την αδυναμία του κράτους να δώσει τις σωστές απαντήσεις, όταν πρέπει» ανέφερε η υπεύθυνη του τομέα Απασχόλησης, τονίζοντας ότι έπρεπε να είχε γίνει διαπιστωτική πράξη ή να είχε ερμηνευτεί ανάλογα ο νόμος, ώστε συμβασιούχοι να μην υποστούν διακρίσεις έναντι άλλων υπηρετούντων που προσλήφθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια.
«Θα αναμείνουμε την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Ελπίζουμε ότι αυτό θα κατανοήσει όχι μόνο το εργασιακό και το κοινωνικό θέμα, αλλά και το νομικό ζήτημα, για το οποίο διακεκριμένοι νομικοί έχουν δηλώσει ότι καλύπτεται πλήρως από το νόμο» συνέχισε η κ. Γιαννάτου, προσθέτοντας ότι, «εάν δεν συμβεί αυτό, η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει τροπολογία στη Βουλή και θα επιμείνει, μέχρι τέλους, για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος».
Τέλος, η τομεάρχης επισήμανε ότι, ενώ το 1990 η ΝΔ παρέλαβε το ΤΕΒΕ με έλλειμμα 25 δισ. δρχ., το 1991 το Ταμείο παρουσίασε μεγάλο πλεόνασμα.
Στη συνάντηση, εκτός από τη Μαριέττα Γιαννάκου, μετείχαν ο υπεύθυνος του τομέα Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Βύρων Πολύδωρας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Προκόπης Παυλόπουλος, ο αρμόδιος του κλάδου Ασφαλιστικών Ταμείων Παναγιώτης Αδρακτάς και ο υπεύθυνος του Οργανισμού Ασφάλισης Αυτοαπασχολούμενων Πέτρος Τατούλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ανδρουλάκης παρουσιάζει τις 17 δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για τους συνταξιούχους
- Σε γερμανικό νοσοκομείο Αμερικανός που διαγνώστηκε με Έμπολα μετά την παραμονή του στο Κονγκό
- Δήμαρχος Παλλήνης στο in: Μόνο από τη Λεωφόρο Μαραθώνος διέρχονται καθημερινά περισσότερα από 70.000 οχήματα
- Ενταση, φως και σκοτάδι: Νέες backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς Σύγκρουση
- Χρυσοχοΐδης: Η Αστυνομία έχει αποστολή να συλλαμβάνει δολοφόνους και όχι να σκοτώνει παιδιά
- Συναγερμός στη Λαμία μετά από κρούσματα σαλμονέλας
- «Η Ντόρτμουντ συμφώνησε με την Γκενκ και παίρνει τον Καρέτσα»
- Ακραία τοξικότητα και λάσπη κατά πολιτικών αντιπάλων η στρατηγική Μητσοτάκη προς τις εκλογές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442