Θα πραγματοποιήσει επίσκεψη ύστερα από πρόσκληση του Απ.Κακλαμάνη
Την Αθήνα επισκέπτεται από την Κυριακή 4 Μαρτίου μέχρι και την Τετάρτη 7 Μαρτίου ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, λόρδος Ράσελ - Τζόνστον, ως επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Απόστολου Κακλαμάνη.
Την Αθήνα επισκέπτεται από την Κυριακή 4 Μαρτίου μέχρι και την Τετάρτη 7 Μαρτίου ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, λόρδος Ράσελ – Τζόνστον, ως επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Απόστολου Κακλαμάνη.
Ο προσκεκλημένος του προέδρου του ελληνικού Κοινοβουλίου έχει προγραμματίσει, κατά τη διάρκεια της παραμονής του, να συναντηθεί τη Δευτέρα με τον Απ.Κακλαμάνη, τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών Ελισάβετ Παπαζώη.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης θα συναντηθεί επισήμως με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο, και το βράδυ θα παρακαθήσει σε γεύμα που παραθέτει ο πρόεδρος της Βουλής.
Στις 6 Μαρτίου, ο λόρδος Ράσελ – Τζόνστον θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Ορέστη Κολοζώφ, με τον πρόεδρο του Συνασπισμού, Νίκο Κωνσταντόπουλο, καθώς και με τα μέλη της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας που συμμετέχουν στις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Ο λόρδος Ράσελ – Τζόνστον, τέλος, θα παρακαθήσει σε γεύμα που θα παραθέσει ο επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Κοτσώνης, ολοκληρώνοντας έτσι την επίσκεψή του στην Αθήνα.
Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά μετά το 1974 που υψηλόβαθμος αξιωματούχος του διεθνούς οργανισμού επισκέπτεται επισήμως την Ελλάδα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.