Καλύτερα ο Χάρης Μαρκόπουλος
Θέαμα και διασκέδαση χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ηρακλής έναν αγώνα μπάσκετ, ζητώντας παράλληλα από τους φιλάθλους της ομάδας να αποφύγουν τις ακρότητες στο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ για τη 16η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας μπάσκετ.
57
Θέαμα και διασκέδαση χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ηρακλής έναν αγώνα μπάσκετ, ζητώντας παράλληλα από τους φιλάθλους της ομάδας να αποφύγουν τις ακρότητες στο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ για τη 16η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας μπάσκετ.
Στην ανακοίνωσή της η «κυανόλευκη» ΚΑΕ τονίζει:
«Η κρισιμότητα του αγώνα είναι δεδομένη, για αυτό και οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα πρέπει να προστατεύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας, με όλες τους τις δυνάμεις. Το μπάσκετ είναι θέαμα και διασκέδαση και ο Ηρακλής καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος στο Ιβανόφειο για να χειροκροτήσουν τις καλές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες. Η προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλής σε όλα τα επίπεδα για τη βελτίωση της δημοτικότητας του μπάσκετ είναι αναμφισβήτητη, όμως είναι σαφές πως απαραίτητη είναι και η βοήθεια των φιλάθλων.»
Εν τω μεταξύ, ο Χάρης Μαρκόπουλος θα ξεκινήσει ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε πισίνα για την ενδυνάμωση μυϊκών ομάδων, ώστε να ξεπεράσει το γρηγορότερο δυνατό το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε πριν από μερικές εβδομάδες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της ομάδας προς τη Σουηδία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ. Είμαστε στο πλευρό σου» (pic)
- Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όσα έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο: «Το πάρτι της ζωής μας»
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έφυγε 8 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος
- Το story του Βεζένκοφ με το τραπεζάκι και τo τρόπαιο της Euroleague (pic)
- Η Euroleague αποθέωσε τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά: «Εδώ η κουλτούρα είναι διαφορετική» (vid)
- Δεν το πίστευε ο Μπλόσομγκεϊμ: «Δεν είναι ο Άλεκ Πίτερς ο MVP;»
- Νέα σενάρια από το εξωτερικό: «Θέλει και τον Μπράξτον Κι ο Ολυμπιακός» (vids)
- Τζόκοβιτς για την κατάκτηση της Euroleague: «Συγχαρητήρια στα αδέρφια μας από τον Πειραιά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)












































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442