Αυξάνεται o χρόνος της άδειας κύησης-τοκετού στις αξιωματικούς
Αθήνα: Την αύξηση από 12 σε 14 μήνες της άδειας κύησης-τοκετού που χορηγείται στις Αξιωματικούς Αδελφές Νοσοκόμες προβλέπει τροπολογία του υπουργού Εθνικής Aμυνας Aκη Τσοχατζόπουλου που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο με τίτλο "Ρύθμιση Θεμάτων Μετοχικών Ταμείων Υπουργείου Εθνικής Aμυνας".
Αθήνα: Την αύξηση από 12 σε 14 μήνες της άδειας κύησης-τοκετού που χορηγείται στις Αξιωματικούς Αδελφές Νοσοκόμες προβλέπει τροπολογία του υπουργού Εθνικής Aμυνας Aκη Τσοχατζόπουλου που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο με τίτλο «Ρύθμιση Θεμάτων Μετοχικών Ταμείων Υπουργείου Εθνικής Aμυνας».
Με την ίδια τροπολογία χορηγείται στο γυναικείο στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ειδική άδεια λόγω υιοθεσίας τέκνου, διάρκειας έξι μηνών.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Νέο επεισόδιο απόψε στο MEGA
- Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε στο πόδι η γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό στο Ηράκλειο
- Παίκτης της Λεβερκούζεν αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)
- Ιράν: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για παρατεταμένη στρατιωτική εκστρατεία
- Κακοκαιρία: Σαρώνει σε Ηλεία και Μεσσηνία – Πλημμύρες και διαρκείς κατολισθήσεις βράχων – Απειλούνται σπίτια
- Τζέσικα Άλμπα – Κας Γουόρεν: Οριστικός χωρισμός – Ποιος αναλαμβάνει την επιμέλεια των παιδιών τους

