35

Σκληρή απάντηση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή, για τα όσα υποστήριξε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία έδωσε τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας.

Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές του κ. Καραμανλή για τη διαπλοκή, ο κ. Ρέππας τόνισε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ συντηρεί ένα νοσηρό κλίμα στην πολιτική.


Παράλληλα, επιτέθηκε συνολικά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορώντας το ότι δηλητηριάζει την πολιτική, αφού με τη στάση του την παρουσιάζει ανύπαρκτη απέναντι στην ύπαρξη διαφόρων προβλημάτων.


Η πολιτική της ΝΔ, συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είναι πολιτική τυφλής και στείρας αντιπαράθεσης που ισοδυναμεί με ομολογία ήττας της πολιτικής της απέναντι στα προβλήματα.


Ο κ. Ρέππας επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων με στόχο τα αποτελέσματα και όχι τις εντυπώσεις.


«Αφήνουμε στον κ. Καραμανλή το δρόμο της μεμψιμοιρίας και της άσφαιρης αντιπολίτευσης. Καθένας έχει το ρόλο του, έκαστος εφ ω ετάχθη, όμως, ενώ εμείς ανταποκρινόμαστε στο ρόλο μας, δυστυχώς η ΝΔ δεν κάνει το ίδιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ