Αυξάνονται τα επιδόματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες
Αθήνα: Αυξάνονται κατά 5% από την 1η Ιανουαρίου 2001 τα επιδόματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Επιπλέον, τα ίδια επιδόματα που είναι κάτω των 50.000 δραχμών θα ανέλθουν στις 50.000 από την 1η Οκτωβρίου του 2001.
Αθήνα: Αυξάνονται κατά 5% από την 1η Ιανουαρίου 2001 τα επιδόματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Επιπλέον, τα ίδια επιδόματα που είναι κάτω των 50.000 δραχμών θα ανέλθουν στις 50.000 από την 1η Οκτωβρίου του 2001.
Αυτό αποφασίστηκε σε συνάντηση του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Δρυ με τον υφυπουργό Υγείας και Πρόνοιας Δημήτρη Θάνου και με τη συμμετοχή του προεδρείου της Ομοσπονδίας των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε επίσης το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες να μελετήσει και να υποβάλει μέχρι το καλοκαίρι προτάσεις για την αναμόρφωση της πολιτικής επιδομάτων των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Οι νέες ρυθμίσεις αναμένεται να εφαρμοστούν από το επόμενο έτος.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Στενά του Ορμούζ: Η Ευρώπη εξετάζει προτάσεις για την επιβολή τελών πλοήγησης υπό όρους
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για 5 κακουργήματα στους συλληφθέντες για τον θάνατο της Β. Νέστορα – Διώκονται και για τρομοκρατική οργάνωση
- Φωτιά στο Θριάσιο Νοσοκομείο – Εκκενώθηκε το ισόγειο
- Το στοίχημα του καλοκαιριού για τις εκπτώσεις και ο στόχος των 7 δισ. ευρώ
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- Άργος: Η στιγμή των πυροβολισμών κατά του 20χρονου από αστυνομικούς – Συγκλονίζει το ηχητικό ντοκουμέντο
- Οι Bone Thugs-N-Harmony απέκτησαν αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442