
Λαλιώτης και Βερελής ενώνουν τις δυνάμεις τους για να λειτουργήσει το Μάρτιο το νέο αεροδρόμιο στα Σ
Συνάντηση με τους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ Κώστα Λαλιώτη και Μεταφορών Χρήστο Βερελή είχε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Το θέμα της συζήτησής τους ήταν ο χρόνος λειτουργίας του νέου αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σπάτα.
35
Συνάντηση με τους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ Κώστα Λαλιώτη και Μεταφορών Χρήστο Βερελή είχε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Το θέμα της συζήτησής τους ήταν ο χρόνος λειτουργίας του νέου αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σπάτα.
Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Λαλιώτης τόνισε ότι τα υπουργεία Μεταφορών και ΠΕΧΩΔΕ κλιμακώνουν τις προσπάθειές τους έτσι ώστε το νέο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να λειτουργήσει μέσα στο Μάρτιο.
Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ προσέθεσε ότι η εντατική αυτή προσπάθεια αφορά και στις προσβάσεις στο αεροδρόμιο, ώστε το έργο να έχει τις καλύτερες συγκοινωνίες οι οποίες θα το καθιστούν ένα σύγχρονο ασφαλές και αποδοτικό αεροδρόμιο.
Διαμαρτύρεται η ΟΣΥΠΑ
Στο μεταξύ, η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) με υπόμνημά της προς τον πρωθυπουργό υποστηρίζει ότι η λειτουργία του νέου αεροδρομίου στα Σπάτα επηρεάζει άμεσα την ομαλή λειτουργία των άλλων αεροδρομίων της χώρας.
Η ΟΣΥΠΑ επισημαίνει ακόμη ότι δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από πλευράς αρμοδίων για το μέλλον των εργαζομένων στο αεροδρόμιο των Αθηνών, το οποίο πρόκειται να κλείσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]
- Ανταρκτική: Το ακραίο σχέδιο για να αποτραπεί η άνοδος της στάθμης της θάλασσας



