
Μηνυτήρια αναφορά Φλωρίδη κατά της ΕΠΟ για υπεξαγωγή εγγράφου και παράβαση καθήκοντος
Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Φλωρίδης, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, Ιωάννη Σακελλάκο, κατά της διοίκησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
35
Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Φλωρίδης, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, Ιωάννη Σακελλάκο, κατά της διοίκησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού καταγγέλλει τη διοίκηση της ΕΠΟ για υπεξαγωγή εγγράφου και παράβαση καθήκοντος, και ζητά την αποκατάσταση της τάξης.
Ο λόγος είναι ότι η διοίκηση της ομοσπονδίας κράτησε στα… συρτάρια την προσφυγή του για την έκπτωση του προέδρου της ΕΠΑΕ Βίκτορα Μητρόπουλου και δεν τη διαβίβασε στην επιτροπή εφέσεων, προκειμένου να εξεταστεί και να δοθεί -επιτέλους- κάποια απόφαση, ώστε να ολοκληρωθεί το σίριαλ που έχει ξεκινήσει με πρωταγωνιστή εν αγνοία του (και θύμα στην ουσία) το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυψέλη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη διαμελισμένη σορό στη βαλίτσα – Στο «μικροσκόπιο» υποθέσεις εξαφανισμένων γυναικών
- Κρίστοφερ Νόλαν: «Τρέμω κάθε φορά που βγαίνει μια ταινία μου» – Το μεγάλο στοίχημα της «Οδύσσειας»
- Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Πώς θα λειτουργήσει για 1 εκατομμύριο οφειλέτες
- Μουντιάλ 2026: Η «χορταστική» εμφάνιση και το χατ-τρικ του MVP Μπουκάγιο Σάκα στον μικρό τελικό (vid)
- ΕΚΤ: Αναμένεται να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια – Αβεβαιότητα για τις επόμενες κινήσεις
- Τάση εξοικονόμησης χρημάτων στις φετινές διακοπές – Σχεδόν οι μισοί θα μειώσουν τις δαπάνες
