Τιμωρία από την UEFA περιμένει τη Λα Κορούνια λόγω του τραυματισμού του Αμπιάτι
Με βαριά τιμωρία από την UEFA κινδυνεύει η Ντεπορτίβο λα Κορούνια, καθώς οπαδοί της τραυμάτισαν τον τερματοφύλακα της Μίλαν, Κριστιάν Αμπιάτι, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων το βράδυ της Τετάρτης στο Champions League.
Με βαριά τιμωρία από την UEFA κινδυνεύει η Ντεπορτίβο λα Κορούνια, καθώς οπαδοί της τραυμάτισαν τον τερματοφύλακα της Μίλαν, Κριστιάν Αμπιάτι, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων το βράδυ της Τετάρτης στο Champions League.
Το περιστατικό συνέβη στο εικοστό λεπτό του αγώνα, όταν εκτοξεύτηκε κοντάρι σημαίας από την εξέδρα που βρισκόταν πίσω από την εστία της Μίλαν και τραυμάτισε τον Ιταλό τερματοφύλακα.
Ο Αμπιάτι έπεσε στο έδαφος χτυπημένος στον αυχένα και ο αγώνας διακόπηκε μέχρις ότου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το τραύμα αποδείχθηκε επιπόλαιο και ο Κριστιάν Αμπιάτι συνέχισε να υπερασπίζεται το τέρμα της Μίλαν.
Το περιστατικό, όμως, σημειώθηκε στο φύλλο αγώνος και η ιδιαίτερα αυστηρή σε τέτοια ζητήματα UEFA αναμένεται να επιβάλει βαρύτατη ποινή στην Πρωταθλήτρια Ισπανίας.
Οι ιθύνοντες της Ντεπορτίβο λα Κορούνια τόνισαν ότι δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του δράστη, αλλά, επειδή υπάρχει στο γήπεδο εγκατάσταση με κάμερες, θα γίνει λεπτομερής παρακολούθηση όλων των βίντεο, προκειμένου να συλληφθεί ο ένοχος.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.