
Ήττα με 3-0 για το Φιλαθλητικό από τη Ρέτζιο Καλάμπρια στο Champions League του βόλεϊ
Με το αριστερό μπήκε ο Φιλαθλητικός στο Champions League γυναικών. Η ομάδα του Γιώργου Δερμάτη ηττήθηκε στην Ιταλία από τη Ρέτζιο Καλάμπρια με 3-0, στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση.
26
Με το αριστερό μπήκε ο Φιλαθλητικός στο Champions League γυναικών. Η ομάδα του Γιώργου Δερμάτη ηττήθηκε στην Ιταλία από τη Ρέτζιο Καλάμπρια με 3-0, στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση.
Η ιταλική ομάδα παρουσιάστηκε μία κλάση ανώτερη από την ελληνική, η οποία μπήκε στον αγώνα έχοντας μια σημαντική απώλεια. Η Χατζηεφραίμογλου, η βασική πασαδόρος του Φιλαθλητικού, τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης, και έτσι ο Γιώργος Δερμάτης αναγκάστηκε να ξεκινήσει το παιχνίδι με τη Φράγκου, που δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους μέχρι τώρα αγώνες των Θεσσαλονικέων.
«Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι και τα κορίτσια προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Η Ρέτζιο Καλάμπρια έκανε ελάχιστα λάθη στον αγώνα και εκμεταλλεύτηκε τις δικές μας αδυναμίες. Η συνάντηση κρίθηκε στην εμπειρία των αντιπάλων μας και στην ποιότητα της απόδοσής τους» παραδέχτηκε ο Γιώργος Δερμάτης μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού, Γιώργος Ανδρέου, τόνισε: «Έχω ξοδέψει πολλά για αυτή την ομάδα και περιμένω περισσότερα».
Τα σετ: 25-17, 25-16, 25-18.
Ρέτζιο Καλάμπρια: Ποτάχοβα, Γιόλι, Αρταμάνοβα, Σαποσίκοφ, Κιρίλοβα / Σουλί, Σίσκοβα, Φοντάνα.
Φιλαθλητικός: Σοκόλοβα, Μποζίλοβα, Φράγκου, Σάλτσεβιτς, Ορδουλίδου, Σάκκουλα.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου οι Κάννες νίκησαν στη Γαλλία την πολωνική Νάφτα Πίλα με 3-0 (25-20, 25-21, 25-17).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ρόμπεν προειδοποιεί την Μπάγερν – «Μην ξεχνάτε, αντίπαλος είναι η Ρεάλ»
- Το συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά μετά την προσθαλάσσωση της αποστολής Artemis II
- Όλοι οι πόλεμοι έχουν έναν ηττημένο – Στο Ιράν θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ
- Συναγερμός στις κυβερνήσεις – To νέο μοντέλο της Anthropic απειλεί τις τράπεζες με «καταστροφή»
- Τριγμοί στην κυβέρνηση για την υπόθεση Λαζαρίδη – Τίτλοι τέλους στην… γαλάζια «Αριστεία»
- Μαρόκο: Το Ραμπάτ Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου UNESCO 2026




