
Ένας έρχεται, δύο φεύγουν στη Λίβερπουλ, λίγες ώρες πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Ο Ιγκόρ Μπίσκαν είναι το νέο πρόσωπο της Λίβερπουλ, που από την Τετάρτη θα είναι και επίσημα παίκτης της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Κύπελλο UEFA. Aντίθετα, και ο Τιτί Καμαρά, μετά τον Στιβ Στόντον, αποτελεί παρελθόν για την αγγλική ομάδα.
26
Ο Ιγκόρ Μπίσκαν είναι το νέο πρόσωπο της Λίβερπουλ, που από την Τετάρτη θα είναι και επίσημα παίκτης της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Κύπελλο UEFA. Aντίθετα, και ο Τιτί Καμαρά, μετά τον Στιβ Στόντον, αποτελεί παρελθόν για την αγγλική ομάδα.
Ο Μπίσκαν, θα στοιχίσει στη Λίβερπουλ περίπου 2,8 δισ. δρχ., ενώ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής των «κόκκινων», Ζεράρ Ουγιέ, αποτελούσε στόχο τους εδώ και τρία χρόνια: «Τον είχαμε δει πρώτη φορά αγωνιζόμενο όταν ήταν 19 και από τότε ενδιαφερόμασταν να τον αποκτήσουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι που συμφωνήσαμε μαζί του, γιατί τον ήθελαν πολλές άλλες ομάδες. Έπαιζε συνέχεια με την Ντιναμό. Νομίζω πως θα μπει αμέσως στην ομάδα, αν και δεν έχει προς το παρόν δικαίωμα συμμετοχής».
Από την άλλη πλευρά, ο Τιτί Καμαρά φαίνεται να παίρνει το δρόμο για τη Σκοτία, και συγκεκριμένα τη Σέλτικ, αφού από καιρό βρισκόταν σε δυσμένεια από τον Ουγιέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κεφαλονιά: Εμπλοκή και άλλων ατόμων στον θάνατο της 19χρονης εξετάζουν οι Αρχές – Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Στενά Ορμούζ: Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των πλοίων ενδέχεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες
- Ντέβιντ Ρικάρντο: Πώς εξηγεί η θεωρία του το συγκριτικό πλεονέκτημα σε έναν κόσμο εμπορικών συγκρούσεων
- Νάταλι Πόρτμαν: Έγκυος στο τρίτο της παιδί
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League

