Ερωτηματικά από την παρουσία του Ηλ.Στεφανάκου στα γραφεία της MFD την ώρα της αυτοκτονίας του Π.Σφη
Εξηγήσεις σχετικά με την παρουσία του ειδικού πραγματογνώμονα στην υπόθεση του Εξπρές Σάμινα, Ηλία Στεφανάκου, στα γραφεία της Minoan Flying Dolphins, την ώρα της αυτοκτονίας του Παντελή Σφηνιά, θα κληθεί να δώσει ο ειδικός εφέτης - ανακριτής Νίκος Καραδημητρίου.
Εξηγήσεις σχετικά με την παρουσία του ειδικού πραγματογνώμονα στην υπόθεση του Εξπρές Σάμινα, Ηλία Στεφανάκου, στα γραφεία της Minoan Flying Dolphins, την ώρα της αυτοκτονίας του Παντελή Σφηνιά, θα κληθεί να δώσει ο ειδικός εφέτης – ανακριτής Νίκος Καραδημητρίου.
Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ 100,4, δύο από τους συνήγορους των θυμάτων του ναυαγίου της Πάρου, οι Αλέξης Κούγιας και Πέτρος Μαντούβαλος, εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την παρουσία του πραγματογνώμονα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας στα γραφεία της MFD την ώρα του τραγικού συμβάντος.
Οι ίδιοι θα ζητήσουν από τον κ. Καραδημητρίου να δώσει εγγράφως ικανοποιητικές εξηγήσεις για το γεγονός· διαφορετικά θα ζητήσουν την εξαίρεση του κ. Στεφανάκου από το προανακριτικό έργο της υπόθεσης του ναυαγίου της Πάρου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα