Ένα μήνα εκτός δράσης ο Μουνίτις
Σοβαρότερος από όσο είχε εκτιμηθεί αρχικά είναι ο τραυματισμός του Πέδρο Μουνίτις. Ο διεθνής Ισπανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα αναγκαστεί να μείνει επί ένα μήνα μακριά από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, λόγω του τραβήγματος το οποίο υπέστη στον αριστερό του μηρό.
63
Σοβαρότερος από όσο είχε εκτιμηθεί αρχικά είναι ο τραυματισμός του Πέδρο Μουνίτις. Ο διεθνής Ισπανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα αναγκαστεί να μείνει επί ένα μήνα μακριά από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, λόγω του τραβήγματος το οποίο υπέστη στον αριστερό του μηρό.
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της Ρεάλ στο Τόκιο, πριν από τον αγώνα για το διηπειρωτικό κύπελλο με την Μπόκα Τζούνιορς.
Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την Παρασκευή πως ο Μουνίτις θα απουσιάσει για ένα μήνα, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει και τον προσεχή αγώνα της ομάδας του στο Champions League. Αντίπαλος της Ρεάλ θα τεθεί την Τρίτη η Αντερλεχτ, στην τελευταία αγωνιστική της β φάσης, πριν από τη διακοπή της διοργάνωσης. Οι επόμενοι αγώνες του Champions League θα διεξαχθούν από το Φεβρουάριο και έπειτα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Τέλος ο Γκόλεματς από τον πάγκο της Ντουμπάι
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ
- LIVE: Σάντερλαντ – Τότεναμ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442