
Ρωσική ομάδα βόλεϊ φτάνει την Πέμπτη στα Κατεχόμενα για προετοιμασία
Στα Κατεχόμενα μεταβαίνει παράνομα την Πέμπτη, σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ρωσίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της.
57
Στα Κατεχόμενα μεταβαίνει παράνομα την Πέμπτη, σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ρωσίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της.
Πρόκειται για τη ρωσική ομάδα Ουρεσένκο, η οποία θα προετοιμαστεί για μια εβδομάδα στα Κατεχόμενα και θα δώσει φιλικά ματς με την τουρκική Εζαζίμπασι.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής πρεσβείας στη Λευκωσία, Βλαντιμίρ Ζάτσεπιν, απέδωσε την παράνομη επίσκεψη σε ιδιωτική πρωτοβουλία, τονίζοντας ότι η χώρα του δεν αναγνώρισε και δεν αναγνωρίζει το παράνομο κρατίδιο στο βόρειο τμήμα της Κύπρου. Ανέφερε, επίσης, ότι η ρωσική πρεσβεία στη Λευκωσία προβαίνει σε ενημέρωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών για το θέμα.
Σε έντονες παραστάσεις προτίθεται να προχωρήσει και η Κυπριακή Ομοσπονδία Βόλεϊ. Όπως δήλωσε ο πρόεδρός της, Ανδρέας Σταύρου, η ενέργεια της ρωσικής ομάδας είναι αντίθετη προς τις διατάξεις των κανονισμών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βόλεϊ, η οποία αναγνωρίζει μόνο την Κυπριακή Ομοσπονδία ως την επίσημη εκπρόσωπο του αθλήματος στην Κύπρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι είπε ο Αντσελότι για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας και την επόμενη μέρα…
- Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα σε έξι περιοχές της χώρας
- Σχέσεις: Εσύ ξέρεις τη «Θεωρία της Καρέκλας»;
- «Ξεμπλοκάρουν» οι πωλήσεις κατασχεμένων ακινήτων – Όλα τα κριτήρια
- Αδιανόητο: Ο Χέντερσον χτύπησε στους πανηγυρισμούς της Αγγλίας και αποχώρησε με φορείο! (vid, pic)
- Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Οινόη – Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις οι πυροσβεστικές δυνάμεις


