Στη Ρόδο στέλνει τους «αιώνιους» η ΕΠΑΕ για να εκτίσουν την ποινή τους
Μετά την εθνική Ελλάδας, οι κάτοικοι της Ρόδου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την Εθνική κατηγορία.
Μετά την εθνική Ελλάδας, οι κάτοικοι της Ρόδου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την Εθνική κατηγορία.
Στην απόφαση αυτή κατέληξε τη Δευτέρα η ΕΠΑΕ, να στείλει δηλαδή τους δύο «αιώνιους» να εκτίσουν την ποινή των τριών αγωνιστικών, για τα επεισόδια στο μεταξύ τους παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής, στο νησί της Ρόδου.
Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη, οπότε θα εκδικαστούν οι εφέσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΑΕ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.
Η Εθνική Γυναικών εξασφάλισε την άνοδο της στη League B της UEFA και τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των playoffs για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.