35

Παρουσία συγγενών και φίλων τελέστηκε το πρωί της Κυριακής στον Αγιο Νικόλαο του Πειραιά μνημόσυνο για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό ναυάγιο της Πάρου. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος Μαντούβαλος, συνήγορος του υποπλοιάρχου του Εξπρές Σάμινα, Αναστάσιου Ψυχογιού, σε δηλώσεις του αμφισβήτησε την αξιοπιστία των ελέγχων που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα στο βυθισμένο σκάφος.

Μετά το μνημόσυνο ακολούθησαν κατάθεση στεφάνων μπροστά από το Λιμεναρχείο Πειραιά και πορεία προς το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Εκεί αντιπροσωπεία κατοίκων από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μαζί με συγγενείς των θυμάτων του ναυαγίου παρέδωσαν επιστολή στον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Ανδρέα Συρίγο, ζητώντας την άμεση απόδοση Δικαιοσύνης.


Αναφορικά με τις έρευνες που διενεργούνται στο βυθισμένο σκάφος, ο κ. Μαντούβαλος δήλωσε σε τηλεοπτικούς σταθμούς ότι ο ίδιος είχε καταθέσει από τις 30 Οκτωβρίου στον ειδικό εφέτη – ανακριτή Νίκο Καραδημητρίου έγγραφο με το οποίο ζητούσε την εξαίρεση του δύτη Νίκου Λαμπράκου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας