Αστειότητες, σύμφωνα με το Συναδινό, τα περί παραίτησής του από τον «Αθήνα 2004»
Λιτή, πλην όμως σαφής και κατηγορηματική, ήταν η διάψευση του διευθύνοντος συμβούλου του οργανισμού προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, Πέτρου Συναδινού, τον οποίο δημοσιεύματα του Τύπου την Τρίτη έφεραν υπό παραίτηση.
63
Λιτή, πλην όμως σαφής και κατηγορηματική, ήταν η διάψευση του διευθύνοντος συμβούλου του οργανισμού προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, Πέτρου Συναδινού, τον οποίο δημοσιεύματα του Τύπου την Τρίτη έφεραν υπό παραίτηση.
Αστειότητες, αποκρίθηκε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Συναδινός, εξερχόμενος από το γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Φλωρίδη, με τον οποίο συναντήθηκε για να συζητηθεί η υπογραφή του συμβολαίου για τους Παρολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
Ο διευθύνων σύμβουλος του «Αθήνα 2004» δεν θέλησε να κάνει άλλο σχόλιο για την πρόσφατη φημολογία και δέχτηκε ερωτήσεις μόνο για το αντικείμενο της συζήτησής του με το Γιώργο Φλωρίδη.
«Η συνάντησή μας αφορούσε στην υπογραφή του συμβολαίου με τη Διεθνή Παρολυμπιακή Επιτροπή. Ήταν ιδιαίτερα σημαντική, δεδομένου ότι ο ρόλος της κυβέρνησης είναι η χρηματοδότηση και η γενικότερη στήριξη των Παρολυμπιακών Αγώνων. Αύριο θα διαπραγματευτούμε με εκπροσώπους της Διεθνούς Παρολυμπιακής Επιτροπής» κατέληξε ο Πέτρος Συναδινός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Ο Φουρνιέ είδε Γαλλία – Παραγουάη και είχε πράγματα να πει… για την Άρσεναλ! (pics)
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Στόχος της Ρεάλ ο Χουάντσο»
- Ουναΐ: «Είμαι υπερήφανος, κάναμε χαρούμενο τον κόσμο»
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Βραζιλία-Νορβηγία και Μεξικό-Αγγλία διεκδικούν δυο εισιτήρια για τους «8»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442