Ζητήματα ουσίας περιλαμβάνει στην ατζέντα της εβδομάδας ο πρωθυπουργός
Κρίσιμες συσκέψεις για μια σειρά από σοβαρά ζητήματα πρόκειται να έχει εντός της εβδομάδας ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, αρχής γενομένης την Τρίτη (10 π.μ.), οπότε αναμένεται να εξετάσει -σε συνεργασία με τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Εσωτερικών- θέματα τρομοκρατίας και μεταναστευτικής πολιτικής.
Κρίσιμες συσκέψεις για μια σειρά από σοβαρά ζητήματα πρόκειται να έχει εντός της εβδομάδας ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, αρχής γενομένης την Τρίτη (10 π.μ.), οπότε αναμένεται να εξετάσει -σε συνεργασία με τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Εσωτερικών- θέματα τρομοκρατίας και μεταναστευτικής πολιτικής.
Κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τη Βάσω Παπανδρέου και το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στο νέο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, το οποίο δεν έχει ακόμη προωθηθεί – παρά τις αμερικανικές και βρετανικές πιέσεις τις οποίες δέχεται η κυβέρνηση. Την ίδια ημέρα, στις 7 το απόγευμα, θα προεδρεύσει της διυπουργικής επιτροπής για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων 2004.
Την Τετάρτη το μεσημέρι ο Κ.Σημίτης θα παραστεί στα εγκαίνια του νέου τμήματος (Σύνταγμα – Δάφνη) της γραμμής του μετρό Σεπόλια – Σύνταγμα. Νωρίτερα, θα έχει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας, Αλέκο Παπαδόπουλο και Τάσο Γιαννίτση. Από τη συνάντηση, που γίνεται στο πλαίσιο της κατάθεσης του νομοσχεδίου για την απασχόληση και τις εργασιακές σχέσεις, θα προκύψει η εξαγγελία του Δικτύου για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας και του Αποκλεισμού (ΔΕΦΑ).
Για την Πέμπτη το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με θέμα την ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης, ενώ την Παρασκευή ο πρωθυπουργός θα δεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη, για μια συζήτηση σε σχέση με την κατάσταση στο κυβερνών κόμμα. Πρόθεση του πρωθυπουργού είναι να ζητήσει να επιταχυνθεί η εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα