63

Η αναζήτηση του προπονητή προέχει στον Αρη, ο οποίος αντιμετωπίζει την Τρίτη στις 20:30 την αδύναμη αυστριακή Τράισκιρχεν στο Αλεξάνδρειο, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του ομίλου του στο Κύπελλο Σαπόρτα. Στις 17:00, της Δευτέρας, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά το υπ αριθμόν ένα φαβορί για τη διαδοχή του Ντράγκαν Σάκοτα παραμένει ο Στιβ Γιατζόγλου.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Γιάννης Καρακίτσος, συναντάται το απόγευμα της Δευτέρας με τον πρώην προπονητή της εθνικής Ελλάδας, Παναγιώτη Γιαννάκη. Ωστόσο, οι πληροφορίες φέρουν τον τελευταίο να μη σκέφτεται θετικά το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την ομάδα στην οποία μεγαλούργησε ως αθλητής. Η συνάντηση Γιαννάκη – Καρακίτσου είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Κυριακή αλλά αναβλήθηκε.


Την ίδια ώρα, ο Στιβ Γιατζόγλου περιμένει στην Αθήνα την κλήση του από τον Αρη, εφόσον φυσικά πάρει τις εγγυήσεις που είχε ζητήσει σε πρόσφατη επαφή με τον πρόεδρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.


Κατόπιν όλων αυτών, ο αγώνας της Τρίτης με την Τράισκιρχεν έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, πιθανόν και λόγω της περιορισμένης δυναμικότητας των Αυστριακών.


Ίσως πιο σημαντική είναι η αναμονή για την άφιξη του Αμερικανού Τζέιμς Φόρεστ, ο οποίος θα επιστρέψει τη Δευτέρα από την πατρίδα του, όπου βρίσκεται με άδεια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ