
Δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού Συνεχίζω στη Γιουβέντους
Ήταν το τελευταίο πράγμα που φανταζόταν. Παρ όλα αυτά, φαίνεται να το δέχτηκε. Αν και λιγομίλητος, ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχτηκε την υπεροχή του Παναθηναϊκού και του έδωσε πιθανότητες για μία ακόμη καλύτερη πορεία στη συνέχεια.
26
Ήταν το τελευταίο πράγμα που φανταζόταν. Παρ όλα αυτά, φαίνεται να το δέχτηκε. Αν και λιγομίλητος, ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχτηκε την υπεροχή του Παναθηναϊκού και του έδωσε πιθανότητες για μία ακόμη καλύτερη πορεία στη συνέχεια.
«Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια. Θεωρώ όμως αυστηρές τις αποβολές του Φαν ντε Σάαρ και του Κοβάσεβιτς. Ειδικά στην πρείπτωση του δεύτερου, δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει και περιμένω να μου πει» είπε ο Ιταλός προπονητής.
Όσον αφορά στο τι μέλλει γενέσθαι στον πάγκο της Γιούβε, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να την αφήσει. «Όχι, δεν θα φύγω από την ομάδα. Θα δώσω το παν για να την ξανακάνω μεγάλη. Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι το ιταλικό πρωτάθλημα και θα αφοσιωθούμε σε αυτό. Ο Παναθηναϊκός, αν συνεχίσει να παίζει έτσι και στη φάση των 16, μπορεί να φτάσει ψηλά» ανέφερε ο Αντσελότι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Ο πρόεδρος της Βουλής απορρίπτει την εκεχειρία με το Ισραήλ – «Καταδικασμένη να αποτύχει»
- Γαλλία: 4χρονη εντοπίστηκε αφυδατωμένη δίπλα στη σορό της μητέρας της
- Ολυμπιακός: Η συντριπτική παράδοση επί του Παναθηναϊκού και τα τρία «κόκκινα» σερί
- Πόλεμος: Ανταλλαγή 185 αιχμαλώτων πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
- Φάμελλος: Η ίδρυση της ΕΛΑΣ, μείζον πολιτικό γεγονός – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν την αντιμετωπίζει αντιπαραθετικά
- Σεξ, λιτότητα και βότκα – O ελληνικός μύθος της Ιφιγένειας έγινε ταινία στα ουαλικά


