
Αναβολή του ντέρμπι Αρη – ΠΑΟΚ ζητά η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και η ΔΕΑΒ
Στην ιστορία... με το γεφύρι της Αρτας αρχίζει πλέον να παραπέμπει η εξέλιξη του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ. Ο αγώνας, ο οποίος επρόκειτο αρχικά να γίνει προ δύο εβδομάδων και ορίστηκε τελικά για τις 28 Οκτωβρίου, το προσεχές Σάββατο δηλαδή, βρίσκεται και πάλι στον αέρα, καθώς η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης αδυνατεί να τον περιφρουρήσει λόγω του εορτασμού της εθνικής εορτής, επίκεντρο της οποίας είναι η Θεσσαλονίκη.
63
Στην ιστορία… με το γεφύρι της Αρτας αρχίζει πλέον να παραπέμπει η εξέλιξη του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ. Ο αγώνας, ο οποίος επρόκειτο αρχικά να γίνει προ δύο εβδομάδων και ορίστηκε τελικά για τις 28 Οκτωβρίου, το προσεχές Σάββατο δηλαδή, βρίσκεται και πάλι στον αέρα, καθώς η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης αδυνατεί να τον περιφρουρήσει λόγω του εορτασμού της εθνικής εορτής, επίκεντρο της οποίας είναι η Θεσσαλονίκη.
Ο πρόεδρος της ΔΕΑΒ, Αντώνης Αντωνιάδης, ζητά με επιστολή του από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Φλωρίδη την αναβολή του αγώνα λόγω της αδυναμίας την οποία δηλώνει για τη συγκεκριμένη ημέρα η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Στην επιστολή της ΔΕΑΒ παρατίθεται και η υπογραφή του αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλονίκης, υποστράτηγου Ιωάννη Παναγόπουλου, και επισημαίνεται πως οι αυξημένες υποχρεώσεις της αστυνομίας λόγω του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου καθιστούν αδύνατον το έργο της περιφρούρησης της τάξης στο ντέρμπι που έχει οριστεί να γίνει στο γήπεδο Χαριλάου.
Εντός της ημέρας, πρόκειται να συζητήσει και η ΕΠΑΕ την τύχη του αγώνα, με την αναβολή του, για μια ακόμη φορά, να θεωρείται πιθανότατη.
Την απόφαση, ωστόσο, θα λάβει ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος σε συνεργασία με την ΕΠΑΕ οφείλει να ορίσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια σκηνή της Σίντνεϊ Σουίνι στο «Euphoria» διχάζει τα social media
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: «Χορταστικό» ημίχρονο με πέντε γκολ (vids)
- Ουκρανία: Το «κοιμηθείτε καλά, Ευρωπαίοι εταίροι» του Μεντβέντεφ που ανεβάζει τον «πυρετό» του πολέμου στη Γηραιά Ήπειρο
- Αίγιο: Μια σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Αναζητούνται άλλα πέντε άτομα
- Ιράν: Πάνω από 26.000.000 πολίτες έχουν προσφερθεί για εθελοντική στράτευση
- Πανιώνιος – Ολυμπιακός 13-22: Το 21Χ21 με Ζαλάνκι οι Πειραιώτες

