
Στα δικαστήρια η κόντρα Σαμαρά – Μητσοτάκη
Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Πολιτικής Ανοιξης, Αντώνης Σαμαράς, μετά τις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής ΒΗΜΑgazino.
25
Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Πολιτικής Ανοιξης, Αντώνης Σαμαράς, μετά τις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής ΒΗΜΑgazino.
Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ εξαγόρασε τον Αντώνη Σαμαρά για να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993. «Το πιστεύω. Δεν υπάρχει κανένας που να αμφιβάλλει γι αυτό. Κανονική εξαγορά έγινε» υπογράμμισε ο Κ.Μητσοτάκης, αλλά δεν έδωσε απάντηση στο ερώτημα για ποιο λόγο να εξαγοραστεί ο πρόεδρος της Πολιτικής Ανοιξης. Τόνισε όμως: «Την πιο πλούσια εκλογική εκστρατεία είχε κάνει το 1993 ο κ. Σαμαράς».
Ο πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ., απαντώντας στον Κ.Μητσοτάκη, ανέφερε ότι τη Δευτέρα θα επισκεφθεί την Εισαγγελία Αθηνών, προκειμένου να ασκήσει ένδικα μέσα κατά του πρώην πρωθυπουργού, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζει αν πρόκειται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ή αγωγή. «Η απάντησή μου στον κ. Μητσοτάκη θα δοθεί αύριο στις 12:00 το μεσημέρι από την Εισαγγελία Αθηνών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Εκκενώνεται προληπτικά το Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμων»
- Βενεζουέλα – σεισμοί: Τουλάχιστον 2.954 οι νεκροί
- Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Ο γάμος, η μητρότητα, ο μισογυνισμός και όσα είπε για τη Μήδεια – «Θύμα και θύτης»
- Τραμπ: Θα μπορούσαμε να τους σκοτώσουμε όλους στο Ιράν, αλλά μετά με ποιον θα διαπραγματευόμασταν;
- Καναδάς – Μαρόκο 0-3: Στα προημιτελικά με «υπογραφή» Ουναΐ
- Φοβάστε ότι η AI θα σας κλέψει τη δουλειά; Αυτά είναι τα πρώτα μέτρα που πρέπει να λάβετε


