O Γ.Παπανδρέου κύριος ομιλητής σε εκδήλωση του Ηνωμένου Ελληνοαμερικανικού Κογκρέσου
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου, πρωταγωνιστής των πρωτοβουλιών για την ειρήνη στα Βαλκάνια, θα είναι ο κύριος ομιλητής στο 25ο επίσημο δείπνο του Ηνωμένου Ελληνοαμερικανικού Κογκρέσου (UHAC), που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο Sheraton Chicago Hotel and Towers, στο Σικάγο.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου, πρωταγωνιστής των πρωτοβουλιών για την ειρήνη στα Βαλκάνια, θα είναι ο κύριος ομιλητής στο 25ο επίσημο δείπνο του Ηνωμένου Ελληνοαμερικανικού Κογκρέσου (UHAC), που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο Sheraton Chicago Hotel and Towers, στο Σικάγο.
«Αποτελεί μεγάλη τιμή και εξαιρετική ευκαιρία να ακούσουμε τον άνθρωπο που βοήθησε να έλθει η ειρήνη στη Σερβία μέσω των προσπαθειών του με το νέο πρόεδρο της Γιουγκοσλαβίας Βόισλαβ Κοστούνιτσα» δήλωσε ο Αντριου Αθενς, πρόεδρος του εθνικού UHAC καθώς και του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ).
Ο κ. Παπανδρέου έδωσε εντολές στο προσωπικό του να παρέχει υποστήριξη στον Κοστούνιτσα, ο οποίος αναγνώρισε δημόσια ότι η Ελλάδα προσέφερε σημαντική βοήθεια κατά το διάστημα που προηγήθηκε της πτώσης του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς από την εξουσία.
Στο 25ο ετήσιο δείπνο του UHAC θα τιμηθεί επίσης ο Τζόνι Ικόνομι, ανώτατος πρόεδρος των AHEPA, ενώ οι κ. Τόμας Α. Αθενς και Φρανκ Σ. Καμπέρος θα βραβευτούν με τιμητικές διακρίσεις για τα σημαντικά τους επιτεύγματα.
Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 312 345-1000.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής