Η ΝΔ είναι η παράταξη του μεσαίου χώρου, επανέλαβε ο Καραμανλής με αφορμή την 26η επέτειο του κόμματ
Ως παράταξη του μεσαίου χώρου, του φιλελευθερισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης σκιαγράφησε τη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρός της, Κώστας Καραμανλής, σε μήνυμά του με αφορμή τη συμπλήρωση 26 ετών από την ίδρυση του κόμματος.
Ως παράταξη του μεσαίου χώρου, του φιλελευθερισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης σκιαγράφησε τη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρός της, Κώστας Καραμανλής, σε μήνυμά του με αφορμή τη συμπλήρωση 26 ετών από την ίδρυση του κόμματος.
«Είκοσι έξι χρόνια μετά την 4η Οκτωβρίου 1974, ημέρα που ιδρύθηκε η Νέα Δημοκρατία, το περιεχόμενο των οραμάτων του Κωνσταντίνου Καραμανλή παραμένει πάντα επίκαιρο, ζωντανή πρόκληση για το σύνολο του πολιτικού κόσμου» αναφέρει ο κ. Καραμανλής στο μήνυμά του, καταλήγοντας:
«Σήμερα βαδίζουμε προς τα εμπρός γνωρίζοντας το βάρος των ευθυνών μας απέναντι στους πολίτες. Στο νέο ξεκίνημα που έχουμε δρομολογήσει απευθυνόμαστε σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
»Δεσμευόμαστε να μην υποκύψουμε στη δίνη των γκρίζων συμφερόντων, στη διαπλοκή των ισχυρών, στην αδιαφάνεια των θεσμών, στην ανεπάρκεια της υπεύθυνης πολιτείας να εγγυηθεί την αξιοπρέπεια, το ήθος και την αξιοκρατία.»
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής